Cum și-a câștigat Dragoș Bucur primii bani. ”I-am cheltuit repede și pe orice”

27.09.2022, 14:33
Cum și-a câștigat Dragoș Bucur primii bani. ”I-am cheltuit repede și pe orice”
Cum și-a câștigat Dragoș Bucur primii bani

Actorul Dragoș Bucur, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit, în cadrul unui interviu, cum și-a câștigat primii bani. Prezentatorul emisiunii ”Visuri la cheie”, de la postul de televiziune Pro TV, a mărturisit că a avut numeroase activități și a încercat tot felul de meserii. ”I-am cheltuit repede și pe orice”, a spus Dragoș Bucur despre primii bani câștigați.

Dragoș Bucur este un cunoscut actor, dar și prezentator al emisiunii ”Visuri la cheie”, difuzată de postul de televiziune Pro TV. În plan personal, Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q, de 16 ani. Cei doi au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, și unul adoptat, Roxana. La un moment dat, Dragoș Bucur și familia lui au locuit pentru o perioadă destul de lungă în Irlanda.

Despre cum și-a câștigat primii bani a făcut Dragoș Bucur dezvăluiri în cadrul unu intervu pentru revista Viva. Acesta a mărturisit că a avut numeroase activități și a încercat tot felul de meserii.

Cum și-a câștigat Dragoș Bucur primii bani. ”Am spălat parbrize, am vândut artificii și scutiri”

”Am spălat parbrize, am vândut artificii și scutiri, am pus cablu de TV și, mai târziu, am făcut statui vivante în parcuri, iar banii i-am cheltuit repede și pe orice”, a detaliat Dragoș Bucur.

Întrebat despre cele mai mari frci ale sale, prezentatorul de televizune a răspuns: ”Nu am frici, iar atunci când simt că se înfiripează vreuna, fac exact lucrul de care începe să îmi fie teamă”.

În cadrul aceluiași interviu, Dragoș Bucur a vorbit și despre bullying: ”Cine nu s-a confruntat cu bullying-ul? Doar că pe vremea mea nu se numea așa și eram sfătuit să reacționez firesc – să mă iau în piept cu golanii, să fug dacă îmi dau seama că nu fac față sau să le spun prietenilor mai mari și să găsesc soluții”.

citește și...