Anca Neacșu, ex-ASIA, a divorțat oficial. ”S-a terminat”

21.09.2022, 16:56
Anca Neacșu, ex-ASIA, a divorțat oficial. ”S-a terminat”
Anca Neacșu, ex-ASIA, a divorțat oficial

Anca Neacșu, fostă componentă a trupei ASIA, a decis, în primăvara acestui an, să divorțeze de Serkan Yaman, soțul ei de origine turcă, după o căsnicie de zece ani. Astăzi, 21 septembrie 2022, Anca Neacșu a divorțat oficial de fostul ei parttener de viață, la prima înfățișare în procesul de divorț. ”S-a terminat”, a spus vedeta.

Anca Neacșu a fost una dintre cele mai îndrăgite componente ale formației A.S.I.A. Trupa A.S.I.A. a fost înființată în 8 martie 1999 și desființată în anul 2006. Inițial, din formație au făcut parte: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona.

Anca Neacșu a format o familie, timp de mulți ani, cu un turc pe nume Serkan Yaman și a locuit o perioadă în Turcia. Artista s-a întors în România de câțiva ani. În primăvara acestui an s-a aflat că Anca Neacșu a decis să divorțeze de cel care i-a fost partener de viață. Acum, Anca Neacșu și Serkan Yaman au divorțat oficial, încă de la prima înfățișare la proces. Artista a făcut primele declarații după divorț, la postul de televiziune Antena Stars.

Anca Neacșu, ex-ASIA, a divorțat oficial. ”Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani”

„E o decizie luată de comun acord. (…) Îmi pare rău că ne întâlnim și în situații ca astea. Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani. Asta e situația, asta e procedura. De comun acord, dar asta e procedura. M-am măritat în Turcia, mă separ în România. (…) El e cetățean străin, sunt mai multe lucruri la mijloc și până la urmă a trebuit să facem aici”, a spus Anca Neacșu, potrivit spynews.ro.

„Am încercat amândoi în ultimul timp și până la urmă s-a ajuns aici. (…) Avem ceva (n.r. de împărțit), dar ne-am înțeles. Suntem în regulă. Nu cred (n.r. că ne vom împăca). Chiar am vorbit și ieri, sperăm să se închidă din prima. Sunt un pic stresată, că nu am avut de-a face cu asemenea situații, nu am intrat niciodată într-o sală de judecată. Pot să spun că-mi tremură picioarele”, a adăugat ea.


Anca Neacșu a izbucnit în lacrimi la ieșirea din sala de judecată. Cel care i-a fost partener de viață nu a fost prezent la proces. ”S-a terminat. (…) Aseară am înțeles că se va prezenta. Motive medicale. (…) Zilele următoare urmează câteva formalități”, a mai spus artista, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...