Cu ce se ocupă Irina Nicolae, fostă componentă a trupei A.S.I.A. ”M-am întors pe băncile școlii dacă pot spune așa”

03.03.2021, 12:52
Cu ce se ocupă Irina Nicolae, fostă componentă a trupei A.S.I.A. ”M-am întors pe băncile școlii dacă pot spune așa”
Cu ce se ocupă Irina Nicolae, fostă ccomponentă a trupei A.S.I.A. ”M-am întors pe băncile școlii dacă pot spune așa”

Irina Nicolae, fostă componentă a trupei A.S.I.A., a dat detalii despre viața sa din prezent.

A.S.I.A. a fost una dintre cele mai îndrăgite trupe muzicale care a activat în perioada 1999-2006. Inițial, din formație au făcut parte: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Irina Nicolae, una dintre componentele celevrei trupe, a dat detalii despre viața sa din prezent în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

Irina Nicolae este stabilită de foarte mulți ani în Ungaria. Este căsătorită, de cinci ani, cu omul de afaceri Marius Vizer, împreună cu care are o fetiță, Scarlett-Maria.

Irina Nicolae despre viața sa în Ungaria. ”Fetiţa şi soţul meu sunt cele mai importante persoane din viaţă mea”

Irina Nicolae a mărturisit că a început să studieze limba germană și se ocupă de design interior. ”Sunt mama, şi asta îmi ocupă tot timpul. Fetiţa şi soţul meu sunt cele mai importante persoane din viaţă mea şi majoritatea timpului meu le este dedicat. Însă anul trecut fiind unul atipic, am decis să îmi folosesc constructiv puţinul timp liber rămas şi să investesc în educaţia mea, aşa că m-am reîntors pe băncile şcolii, dacă pot spune aşa: am început să studiez limba germană şi, în plus, lucrez pe partea de design interior în câteva proiecte. Visele mele nu se opresc aici, aştept doar să îmi eliberez puţin timpul ca să mă pot implică 100% în următoarele proiecte. Până atunci învăţ, ca să fiu pregătită atunci când va fi momentul potrivit să demarez”, a spus ea.

”Am ales limba germană pentru că aşa am simţit. A fost o alegere personală. Cred că este important pentru viitorul copilului meu, care are cetăţenie austriacă, ca şi cea a tatălui său, să vorbesc această limbă”, a completat aceasta.

Irina Nicolae a vorbit și despre relația pe care ea și soțul ei o au cu finii lor, Valentina Pelinel și Cristi Borcea: ”Avem o relaţie foarte bună, foarte apropiată. Notorietatea sau celebritatea unora nu a reprezentat niciodată un criteriu după care ne alegem finii sau persoanele din anturaj. Eram apropiaţi înainte de a le deveni naşi şi propunerea lor a venit firesc, având în vedere baza relaţiei noastre”.

citește și...