Anca Neacșu dă detalii din căsnicia sa. ”Facem amândoi naveta”

15.06.2021, 12:55
Anca Neacșu dă detalii din căsnicia sa. ”Facem amândoi naveta”
Anca Neacșu dă detalii din căsnicia sa. ”Facem amândoi naveta”

Anca Neacșu, fosta componentă a trupei ASIA, a dat detalii din căsnicia sa.

Anca Neacșu este căsătorită cu un turc pe nume Serkan Yaman și a locuit o perioadă în Turcia. Artista a dat detalii despre căsnicia sa la postul de televiziune Antenas Stars. ”Noi suntem în România de 4 ani. Mai plecăm din când în când și în Turcia. Facem amândoi naveta. Amândoi plecăm tot timpul, este afacere de familie. Mie îmi place. Nu am stat despărțiți, certați, mereu am plecat împreună. Suntem de nouă ani împreună. Mai mult el ține minte decât mine. Îmi doresc concerte și am un proiect în capul meu. Îmi doresc să prezint o emisiune”, a declarat Anca Neacșu, potrivit spynews.ro.

Artista a vorbit și despre eventualitatea de a deveni mămică: ”Pe plan personal, amândoi ne dorim multe. Ne dorim și copii și vacanțe. Nu știu cum m-aș vedea de mamă. Nu m-am gândit la asta, dar să știi că-mi plac foarte mult copiii. Când eram micuță, eu sunt din Tulcea, pe strada mea, unde locuiam, deci eu am crescut toți copiii de acolo, deci. Sora mea are gemeni, deci eu mă pricep la copii. Nu știu ce fel de mamă aș fi, cred că una cool. Am avut în plan să fac cândva o emisiune de copii. Mi-ar plăcea foarte mult”.

Cum se înțelege Anca Neacșu cu fostele sale colege din trupa ASIA

Trupa A.S.I.A. a fost înființată în 8 martie 1999 și desființată în anul 2006. Inițial, din formație au făcut parte: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona.

Anca Neacșu a fost una dintre cele mai îndrăgite componente ale formației A.S.I.A. După destrămarea trupei, aceasta și-a continuat cariera muzicală. Aceasta a povestit recent cum se înțelege cu fostele sale colege din trupă.

”Eu am fost în Turcia, Irina este în Ungaria. Avem un grup toate patru pe WhatsApp unde ne trimitem glume, bancuri, ce mai faci, nu știu ce. Am vorbit recent cu Alexandra, de după plecarea ei se face alege A.S.I.A. A zis că s-ar putea să vină în România. Mi-a scris pe Instagram și am vorbit. Nu mai cântă acum. M-am văzut cu Irina acum un an. Eu cu fetele ne vedem din când în când. Cu Irina vorbesc des. Cu toate vorbesc des”, a spus Anca Neacșu.

 

citește și...