Anca Neacșu, ex-ASIA, divorțează. ”De acum înainte, fiecare pe drumul lui”

13.05.2022, 11:43
Anca Neacșu, ex-ASIA, divorțează. ”De acum înainte, fiecare pe drumul lui”
Anca Neacu, ex-ASIA, divorțează. ”De acum înainte, fiecare pe drumul lui”

Anca Neacșu, fostă componentă a trupei ASIA, a decis să divorțeze de Serkan Yaman, soțul ei de origine turcă, după o căsnicie de zece ani. Artista a făcut primele declarații despre separarea de cel care i-a fost partener de viață. ”De acum înainte, fiecare pe drumul lui”, a spus fosta componentă a trupei ASIA pentrru postul de televiziune Antena Stars.

Anca Neacșu a format o familie, timp de mulți ani, cu un turc pe nume Serkan Yaman și a locuit o perioadă în Turcia. Artista s-a întors în România de câțiva ani.

Acum s-a aflat că Anca Neacșu a decis să divorțeze de cel caree i-a fost partener de viață.

Anca Neacșu, ex-ASIA, divorțează. ”Am decis amândoi că așa este mai bine”

Se pare că decizia de a pune capăt căsniciei a aparținut amândurora, după cum a declarat Anca Neacșu pentru postul de televiziune Antena Stars.

”Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a explicat Anca Neacșu, potrivit spynews.ro.

Cum se înțelege Anca Neacșu cu fostele sale colege din trupa ASIA

Trupa A.S.I.A. a fost înființată în 8 martie 1999 și desființată în anul 2006. Inițial, din formație au făcut parte: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona.

Anca Neacșu a fost una dintre cele mai îndrăgite componente ale formației A.S.I.A. După destrămarea trupei, aceasta și-a continuat cariera muzicală. Aceasta a povestit recent cum se înțelege cu fostele sale colege din trupă.

”Eu am fost în Turcia, Irina este în Ungaria. Avem un grup toate patru pe WhatsApp unde ne trimitem glume, bancuri, ce mai faci, nu știu ce. Am vorbit recent cu Alexandra, de după plecarea ei se face alege A.S.I.A. A zis că s-ar putea să vină în România. Mi-a scris pe Instagram și am vorbit. Nu mai cântă acum. M-am văzut cu Irina acum un an. Eu cu fetele ne vedem din când în când. Cu Irina vorbesc des. Cu toate vorbesc des”, a spus Anca Neacșu.

citește și...