Ce spune Dorian Popa despre proiectele în televiziune. ”Din păcate televiziunea a devenit un bussines non rentabil”

11.09.2022, 16:11
Ce spune Dorian Popa despre proiectele în televiziune. ”Din păcate televiziunea a devenit un bussines non rentabil”
Ce spune Dorian Popa despre proiectele în televiziune.

Cântărețul Dorian Popa, în vârstă de 34 de ani, a comentat despre faptul că, în ultima perioadă de timp, nu a mai apărut la emisiuni de televiziune, acesta ocupându-se mai mult de afacerile sale. ”Din păcate televiziunea a devenit un bussines non rentabil”, a declarat binecunoscutul artist într-un interviu.

Dorian Popa este un cunoscut actor și cântăreț. A devenit cunoscut anul 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața”, alături de colegii săi din Lala Band. Dorian Popa este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. De asemenea, artistul este implicat și într-un proiect de imobiliare.

În ceea ce privește viața personală, Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de foarte mulți ani, însă cei doi se afișează foarte rar împreună, preferând discreția în ceea ce privește relația lor. Dorian Popa și Claudia, cunoscută drept Babs, formează un cuplu de peste zece ani. Prezent la podcastul lui Radu Țibulcă, Dorian Popa a vorbit despre eventualitatea de a avea un copil. Artistul a afirmat că nu se simte pregătit să devină tătic.

Ce spune Dorian Popa despre proiectele în televiziune. ”Bugetele au scăzut foarte tare, timpul este din ce în ce mai prețios”

Dorian Popa a vorbit despre televiziune în cadrul unui interviu pentru impact.ro. ”Îmi este dor de televiziune, însă din păcate televiziunea a devenit un bussines non rentabil, pentru că bugetele au scăzut foarte tare, timpul este din ce în ce mai prețios. Trăim niște vremuri extrem de dificile și atunci, la sfârșitul zilei, dacă vrei să fii un anteprenor de succes, trebuie întotdeauna să decizi care e cel mai bun raport timp-buget”, a declarat artistul.

Dorian Popa a făcut declarații și despere participarea sa la reality show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”: ”Dacă suma ar fi potrivită, aș pleca și pe Marte să mănânc extratereștrii. Îmi amintesc că a fost unul dintre cele mai dure show-uri la care am participat și știu că e primul show din viața mea care m-a pus pe hartă, cu ghilimelele de rigore. Până la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, eu eram Andrei din „Pariu cu viața”. După, am devenit Dorian Popa. Un reality show va arăta întotdeauna cine ești tu cu adevărat, îți va releva personalitatea”.

citește și...