Părinții Clarei Chía Marti nu vor să se afle în preajma lui Piqué. Care este motivul

05.09.2022, 18:45

Numele lui Gerard Pique a fost prezent pe prima pagină a ziarelor de când s-a despărțit de Shakira, în luna iunie. Mai întâi a fost din cauza sfârșitului relației sale de 12 ani, iar acum din cauza poziției sale la Barcelona, dar și a faptului că ultima sa parteneră – Clara Chia Marti – este mult mai tânără decât el.

Pique, în vârstă de 35 de ani, a început să se întâlnească cu o tânără de 23 de ani, ceea ce nu a făcut prea mult pentru a liniști zgomotul din jurul său în ultimele trei luni.

Potrivit marca.com, cei doi au fost chiar văzuți sărutându-se la un concert recent al lui Dani Martin, dând în cele din urmă confirmarea publică a relației despre care, de fapt, se știa deja și despre care s-a relatat.

Clara Chia îi cunoaște deja pe copiii lui Piqué 

În prezent se spune că îi cunoaște deja pe Milan și Sasha, copiii lui Piqué și chiar că se înțelege atât de bine cu ei încât Shakira ar căuta să plece cât mai repede din Spania pentru ca copiii ei să nu locuiască cu ea.

A fost o surpriză pentru mulți faptul că, având în vedere zvonurile care au înconjurat despărțirea lui Pique de Shakira, acesta și-a început atât de repede noua relație. Cu toate acestea, mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu părinții Clarei.

Decizia luată de părinții Clarei Chía Marti

În plin scandal, poziția părinților noii iubite a fotbalistului de la Barcelona, acuzată de multiple infidelități, a fost dezvăluită.

În acest sens, și potrivit unor mass-media, a fost dezvăluită poziția părinților săi cu privire la relația pe care fiica sa o are cu fotbalistul și care a devenit una dintre cele mai mediatizate ale momentului.

Potrivit presei din Spania, părinții Clarei îl cunosc deja pe fotbalist și chiar îl plac, motiv pentru care nu sunt îngrijorați că locuiește cu el în apartamentul de burlac.

“Îl cunosc pe Gérard de mult timp și se iubesc de minune… Au decis să nu apară deloc și cer să fie respectați ,” a declarat o sursă apropiată tinerei studente pentru El Español.

În ciuda acestui fapt, ei au luat o decizie importantă în ceea ce privește intimitatea fiicei lor și anume că au cerut să nu apară în public alături de cuplu și nici nu vor să fie menționați de acesta, astfel că doresc să-și păstreze anonimatul față de lumea divertismentului.

În mijlocul speculațiilor privind despărțirea dintre Pique și Shakira, în cele din urmă, fotbalistul a vorbit despre acest lucru printr-un comunicat de presă, condamnând invadarea intimității sale și a familiei sale, fapt pentru care a avertizat că va acționa în justiție.

Se știe că cântăreața columbiană face presiuni asupra avocaților ei pentru a ajunge la un acord monetar cu fundașul FC Barcelona, pentru a avea odată pentru totdeauna custodia lui Milan și Sasha și a le putea duce la Miami, și a le îndepărta de Piqué și de iubita lui.

Deși, potrivit presei de divertisment, Piqué nu ar fi de acord cu acest lucru, așa că, cu siguranță, vor rezolva totul într-un proces pentru custodia copiilor lor, ceea ce ar urma să se întâmple rapid și în fața urgenței lui Shakira de a părăsi Spania.

Mama Chia este lucrător administrativ, iar tatăl ei deține o firmă de avocatură, este un fan al lui Pique și crede că acesta va fi următorul președinte al Barcelonei.

De asemenea, s-a raportat că Chia, care îl cunoaște pe Pique de un an, locuiește deja în casa acestuia.

 

citește și...