Cât îl costă pe Ionuț Dolănescu renovarea casei moștenite de la tatăl său, Ion Dolănescu. ”Mi-am vândut o proprietate de peste Ocean ca să fac rost de banii necesari reparației”

28.08.2022, 11:32
Cât îl costă pe Ionuț Dolănescu renovarea casei moștenite de la tatăl său, Ion Dolănescu. ”Mi-am vândut o proprietate de peste Ocean ca să fac rost de banii necesari reparației”
Cât îl costă pe Ionuț Dolănescu renovarea casei moștenite de la tatăl său, Ion Dolănescu

Interpretul de muzică populară Ionuț Dolănescu, în vârstă de 50 de ani, a explicat cât îl costă renovarea caseei pe c are a moștenit-o de le regretatul său tată, marele artist Ion Dolănescu. ”Mi-am vândut o proprietate de peste Ocean ca să fac rost de banii necesari reparației”, a declarat Ionuț Dolănescu.

Ionuț Dolănescu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din țara noastră. Ionuț Dolănescu este fiul celebrilor artișți Maria Ciobanu și Ion Dolănescu. Ionuț Dolănescu este căsătorit de peste zece ani cu Doina și are trei copii: Ioana Maria, Iancu Nicolae și Vlad.

Ionuț Dolănescu a fost în scandal cu fratele său, Dragoș, după moartea tatălui lor, regretatul cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu. Cei doi fii ai artistului, Ionuț și Dragoș s-au luptat prin tribunale pentru averea acestuia. Dragoș Dolănescu, fiul regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu, este deputat în Costa Rica, țară în care locuiește de foarte mulți ani.

Cât îl costă pe Ionuț Dolănescu renovarea casei moștenite de la tatăl său, Ion Dolănescu.  ”Scumpirea fără egal a materialelor de construcții mi-a dat peste cap toate planurile gândite inițial”

Ionuț Dolănescu a moștenit de la regretatul său tată o casă în strada Caimatei, din București, pe care a decis să o renoveze. Costurile pentru reparație sunt foarte mari, după cum a dezvăluit artistul pentru playtech.ro: „Scumpirea fără egal a materialelor de construcții mi-a dat peste cap toate planurile gândite inițial. Chiar și efectele perioadei de pandemie, când nu am putut cânta din cauza restricțiilor știute de toată lumea, au avut rolul lor. Dar ceea ce m-a luat și ne-a luat pe toți prin surprindere a fost scumpirea fără precedent a materialelor de construcții. După un an de șantier nu mai cred că vom termina anul acesta, așa cum speram inițial. Îmi doresc ca să finalizez cât mai repede repararea acoperișului, pentru ca sezonul rece să nu ne dea ocazia altor probleme dificile”.

„Nu vă ascund că mi-am vândut o proprietate de peste ocean, din Statele Unite ale Americii, ca să fac rost de banii necesari reparației. Am dat acea casă cu 400.000 de dolari și jumătate dintre ei i-am folosit deja în contul casei din București. Nici nu vreau să mă gândesc la suma totală pe care o am de cheltuit până la finele lucrărilor!”, a mai spus Ionuț Dolănescu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...