VIDEO / Gestul făcut de Ionuț Dolănescu la mormântul tatălui său. 11 ani de la moartea lui Ion Dolănescu

19.03.2020, 14:19
VIDEO / Gestul făcut de Ionuț Dolănescu la mormântul tatălui său. 11 ani de la moartea lui Ion Dolănescu
Gestul făcut de Ionuț Dolănescu la mormântul tatălui său. Au trecut 11 ani de la moartea lui Ion Dolănescu

Ionuț Dolănescu și-a omagiat tatăl, de la doispariția căruia au trecut 11 ani. Artistul a fost la mormântul celebului său tată, regretatul interpret de muzică populaă Ion Dolânescu.

Ionuț Dolănescu a mers la mormântul tatălui său, alături de cel care a fost duhovnicul acestuia, Emil Cărămizaru, și s-a rugat.

”Azi, 19 MARTIE, am săvârșit o RUGĂCIUNE, ÎMPREUNĂ cu Părintele Duhovnic al Tatălui meu, Pr. Prof. EMIL CĂRĂMIZARU, la mormântul iubitului meu tată, marele ARTIST Ion Dolănescu, la împlinirea a 11 ani de când EL a plecat în Împărăția SFÂNTĂ a lui DUMNEZEU.
Cea mai mare Voce a folclorului ROMÂNESC cântă acum cu îngerii, în Rai. Veșnică să-i fie pomenirea!”, le-a împărtășit Ionuț Dolănescu celor care îl urmăresc în mediul online.

Ion Dolănescu a fost unul dintre cei mai mari artiști de muzică populaă pe care i-a avut România. A înregistrat, de-a lungul carierei sale, nu mai puțin de 50 de albume, pe discuri de vinil și CD. Ion Dolânescu a încetat din viață îmn data de 19 martie 2009, în urma unei afecțiuni cardiace. Este înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală.

citește și...