Decizia luată de Ionuț Dolănescu. ”Îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite”

22.09.2021, 13:06
Decizia luată de Ionuț Dolănescu. ”Îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite”
Decizia luată de Ionuț Dolănescu. ”Îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite”

Interpretul de muzică populară Ionuț Dolănescu, în vârstă de 49 de ani, a luat o decizie categorică. Acesta a afirmat că dacă vor fi din nou restricții din cauza pandemie, va pleca din România și se va întoarce în SUA, unde are mai multe proprietăți. ”Îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite”, a declarat cântărețul.

Ionuț Dolănescu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din țara noastră. Ionuț Dolănescu este fiul celebrilor artișți Maria Ciobanu și Ion Dolănescu. Ionuț Dolănescu este căsătorit de peste zece ani cu Doina și are trei copii: Ioana Maria, Iancu Nicolae și Vlad.

Aflat în România, Ionuț Dolănescu a afirmat că dacă autorităţile vor decide o nouă perioadă de lockdown, atunci îşi va lua soţia şi cei trei copii şi se va întoarce în SUA.

Decizia luată de Ionuț Dolănescu. ”Situația e mult mai relaxată”

“Decizia mea este aproape luată. Dacă ne aşteaptă o nouă perioadă de stat în casă, atunci îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite. Voi îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă oricum am acolo nişte proprietăţi de a căror stare de lucru trebuie să mă mai interesez şi eu”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru impact.ro.

”Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată. Inclusiv autorităţile par ceva mai relaxate, dar şi oamenii, în general. Am o casă în oraşul Orlando, dar şi alte proprietăţi. Iar Disneyland e destul de aproape, ca şi alte zone turistice, aşa că copiii nu vor duce lipsă nici de distracţie, nici de şcoală!”, a mai spus interpretul de muzică populară.


“Aş fi doar la şase ore de zbor şi de mama, şi de sora mea, aşa că totul pare să încline balanţa spre această variantă. Mai ales că mama urmează să se întoarcă, undeva la începutul lunii octombrie şi ea în Statele Unite ale Americii, fiindcă clima de acolo e mult mai potrivită pentru ea”, a încheiat acesta.

 

citește și...