Cătălina Ponor este însărcinată. ”Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea, a noastră”

22.08.2022, 13:39
Cătălina Ponor este însărcinată. ”Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea, a noastră”
Cătălina Ponor este însărcinată

Marea campioanpă la gimnastică Cătălina Ponor, în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit cu regizorul Bogdan Jianu, în vârstă de 52 de ani. Cununia civilă a avut loc în data de 18 iunie 2022. Cei doi formează un cuplu din anul 2018. Acum, fosta gimnastă a anunțat că este însărcinată cu primul său copil. Sportiva a publicat prima fotografie în care i se vede burtica de gravidă.

Cătălina Ponor este una dintre cele mai titrate gimnaste din lume. De-a lungul carierei sale, sportiva a căștigat numeroase medalii europene, mondiale și olimpice. A participat la trei Olimpiade: Atena 2004, Londra 2012 și Rio 2016. Cătălina Ponor a petrecut aproape 20 dce ani în sala de gimnastică.

Cătălina Ponor este însărcinată. ”Am primit cel mai frumos și prețios cadou”

”Multumesc din suflet tuturor, pentru urari! M-am simtit rasfatata… Sunteti minunati!❤️ A fost o zi speciala…. De fapt am inceput anul cu evenimente frumoase in viata mea impreuna cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos si pretios cadou 🤩 Va fi cea mai stralucitoare medalie, a mea…. A noastra! 💙👶 #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a anunțat Cătălina Pono în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalina Ponor OLY Official (@catalina_ponor)

Mesajul este însoțit de o fotografie în care Cătălina Ponor își arată burtica de gravidă.

Ce spunea Julia Chelaru despre fostul său soț, Bogdan Jianu

În urmă cu câțiva ani, Julia Chelaru s-a separat de cel care i-a fost soț, Bogdan Jianu.  „Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, declara Bogdan Jianu la vremea respectivă.

Julia Chelaru a făcut și ea declarații despre relația dintre fostul său partener de viață și Cătălina Ponor:  „Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”.

citește și...