Cătălina Ponor a fost cerută de soție! Gimnasta se iubește cu fostul soț al Juliei Chelaru

08.08.2020, 19:54
Cătălina Ponor a fost cerută de soție! Gimnasta se iubește cu fostul soț al Juliei Chelaru
Cătălina Ponor a fost cerută de soție! Gimnasta se iubește cu fostul soț al Juliei Chelaru

Bucurie mare pentru Cătălina Ponor! Fosta gimnastă a primit inelul de logodnă. De mai bine de doi ani, Cătălina Ponor se iubește cu fostul soț al Juliei Chelaru, Bogdan Jianu. Deși între cei doi este o diferență de 18 ani, aceștia se iubesc mai mult ca oricând.

Cătălina Ponor, în vârstă de 32 de ani, și Bogdan Jianu se cunosc de pe vremea când bărbatul era încă însurat cu artista Julia Chelaru, iar gimnasta se iubea cu sportivul portorican Tommy Ramos.

Se iubește de mai bine de doi ani cu Bogdan Jianu

‘Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui.

Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş’, a spus o persoană din apropierea celor doi.

Le-a arătat fanilor inelul de logodnă

Cătălina Ponor a făcut marele anunț pe rețelele de socializare și a publicat o imagine cu bijuteria.

‘Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. I-am spus da omului cu care vreau să îmi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan Jianu’, a fost mesajul fostei gimnaste.

Abia la începutul acestui an, Cătălina Ponor a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Bogdan Jianu. 

‘Da, este adevărat. Nu știu exact de când suntem împreună, cam de un an și jumătate. Nu vreau să vorbesc despre așa ceva, de asta se numește viață personală’, a declarat fosta gimnastă pentru VIVA!

Bogdan Jianu se însoară pentru a doua oară

Bogdan Jianu a divorțat de Julia Chelaru în 2016! Cei doi erau împreună de 16 ani, dintre care nouă căsătoriți. Se pare că cei doi aveau probleme în căsnicie de mai multă vreme. Cel care a intentat divorț a fost Bogdan.

‘Julia suferă foarte mult, este mereu tristă și nu mai are chef de nimic. Cu toate că vrea să păstreze aparențele și nu recunoaște că mariajul ei s-a încheiat, ea face acest lucru sperând că Bogdan se va răzgândi și se va întoarce acasă, însă este puțin probabil.

Eu îi cunosc foarte bine pe amândoi, am asistat de nenumărate ori la certurile lor, și vă spun că problemele lor sunt mai vechi. Ei nu se înțeleg de multă vreme, de câțiva ani, de aceea nici nu au făcut un copil până acum, dar au vrut să păstreze aparențele. Cel care a luat decizia de a divorța este Bogdan. O să vedeți că în curând vor face public acest fapt. Deocamdată nu vor să declare nimic’, a dezvăluit prietena Juliei pentru raportmonden.ro.

citește și...