Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu. Primele imagini de la marele eveniment din viața fostei gimnaste

19.06.2022, 11:45
Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu. Primele imagini de la marele eveniment din viața fostei gimnaste
Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu. primele imagini de la marele eveniment din viața fostei gimnaste

Marea campioanpă la gimnastică Cătălina Ponorr, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu regizorul Bogdan Jianu, în vârstă de 52 de ani. Cununia civilă a avut loc sâmbătă, 18 iunie 2022. Cei doi formează un cuplu din anul 2018. Pe rețelele de socializare au fost publicate mai multe imagini de la importantul eveniment din viața celebrei sportive.

Cătălina Ponor este una dintre cele mai titrate gimnaste din lume. De-a lungul carierei sale, sportiva a căștigat numeroase medalii europene, mondiale și olimpice. A participat la trei Olimpiade: Atena 2004, Londra 2012 și Rio 2016. Cătălina Ponor a petrecut aproape 20 dce ani în sala de gimnastică.

În plan personal, Cătălina Ponor formează un cuplu cu Bogdan Jianu, fostul soț al cântăreței Julia Chelaru. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit în acest weekend.

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu. Fosta gimnastă a arătat superb

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au depus actele pentru cununia civilă în urmă cu câteva zile, la Constanța, iar sâmbătă, 18 iunie 2022, a avut loc evenimentul.

La ceremonie, Cătălina Ponor și partenerul ei de viață, Bogdan Jianu au arătat impecabil. Fosta gimnastă a ales o rochie de culoare albă, vaporoasă, cu umerii goi, în care a arătat extraordinar de bine. Imagini de la eveniment au fost făcute publice de unii dintre invitați, pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elvira Deatcu (@elviradeatcu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alisa F. Coman (@alisapauncoman)

Ce spunea Julia Chelaru despre fostul său soț, Bogdan Jianu

În urmă cu câțiva ani, Julia Chelaru s-a separat de cel care i-a fost soț, Bogdan Jianu.  „Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, declara Bogdan Jianu la vremea respectivă.

Julia Chelaru a făcut și ea declarații despre relația dintre fostul său partener de viață și Cătălina Ponor:  „Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”.

citește și...