Monica Anghel se confesează. ”Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni”

27.07.2022, 16:25
Monica Anghel se confesează. ”Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni”
Monica Anghel se confesează

Renumita cântăreață Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, s-a confesat în cadrul unui interviu. Artista a povestit că a mers la psiholog în perioada în care a slăbit foarte mult. ”Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni”, a explicat binecunoscuta și îndrăgita vedetă.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

În ultimii ani, Monica Anghel a slăbit foarte mult. În cadrul unui interviu pentru revista Viva, artista a dezvăluit că a mers la psiholog în perrioada în care a slăbit foarte mult.

Monica Anghel se confesează.”Psihologul m-a ajutat să înțeleg lucrurile, mi-a dat niște sfaturi care au fost extraordinar de bune ca să nu mă mai îngraș la loc”

 

”Da, am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Întrebarea mea era: „OK, slăbesc, dar ce anume mă va determina să rămân la noua greutate?” și psihologul m-a ajutat să înțeleg lucrurile, mi-a dat niște sfaturi care au fost extraordinar de bune ca să nu mă mai îngraș la loc. Era o chestiune de sănătate și mi s-a părut extrem de important să știu ce trebuie să fac ca să-mi mențin greutatea”, a declarat Monica Anghel.


Cântăreața a explicat și ce regim are în prezent: ”Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină”.

 

citește și...