Pe mâna cui sunt banii în cuplul Brigitte-Florin Pastramă. ”Eu țin banii acasă, eu iau încasările”

25.07.2022, 13:44
Pe mâna cui sunt banii în cuplul Brigitte-Florin Pastramă. ”Eu țin banii acasă, eu iau încasările”
Pe mâna cui sunt banii în cuplul Brigitte-Florin Pastramă

Brigitte Pastramă, în vârstă de 45 de ani, a fost la un pas să se despartă de Florin Pastramă, în vârstă de 42 de ani, însă cei doi au reușit să treacă peste probleme și formează din nou o familie.  La un post de televiziune, cei doi au vorbit despre bani, dezvăluind cine este cel care se ocupă de finanțe. ”Eu țin banii acasă, eu iau încasările”, a spus Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la show-ul ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, după care s-au căsătorit.  În data de 2 iunie 2022, Brigitte Pastramă a anunțat că divorțează de cel care îi este partener de viață. Dacă vedeta a făcut declarații despre separare, Florin Pastramă a preferat să păstreze discreția. Acum, cei doi s-au împăcat și sunt din nou împreună.

La un post de televiziune, cei doi au făcut declarații despre banii familiei. Astfel, Florin Pastramă are acces total la banii lui și ai partenerei sale de viață, dar și la seifuri și bijuterii.

Pe mâna cui sunt banii în cuplul Brigitte-Florin Pastramă. ”El are cheile de la seifuri și de la bijuterii și de la tot”

”Eu țin banii acasă, eu iau încasările, nu s-a pus niciodată problema între mine și Brigitte de neîncredere. Eu sunt și secretara și contabila lui Brigitte. Eu am în notițe și îmi notez unde mergem, cînd mergem, cu cine mergem”, a declarat Florin Pastramă, potrivit revistei Viva.

”El se ocupă de bani, de exemplu, banii sunt la mine în poșetă, dar încasările și tot el are cheile de la seifuri și de la bijuterii și de la tot. De obicei nu pot bijuterii pentru că merg mult la Biserică și el mi le ține, el mi le pune”, a afirmat și Brigitte Pastramă.

citește și...