Elena Gheorghe, amănunte din relația cu sora sa, Ana. ”Normal că au existat și divergențe, și certuri, și ne mai și băteam”

18.07.2022, 12:59
Elena Gheorghe, amănunte din relația cu sora sa, Ana. ”Normal că au existat și divergențe, și certuri, și ne mai și băteam”
Elena Gheorghe, amănunte din relația cu sora sa, Ana

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, și sora sa, Ana, au dat amănunte despre relația dintre ele în vremea copilăriei și a adolescenței. ”Normal că au existat și divergențe, și certuri, și ne mai și băteam, dar nu puteam sta supărate una pe cealaltă”, a dezvăluit Elena Gheorghe într-un interviu.

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie. Deși este  căsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci poartă în continuare numele de familie al tatălui său.  Elena Gheorghe este fiica interpretei de muzică populară Marioara Man Gheorghe. Elena Gheorghe are doi frați, o soră – Ana, și un frate – Costin. Despre relația pe care a avut-o în copilărie și adolescență au dat detalii Elena Gheorghe și sora sa, Ana, pentru revista Viva.

Elena Gheorghe, amănunte din relația cu sora sa, Ana. ”N-aș schimba pentru nimic în lume nimic din viața mea”

 

”Am avut o copilărie și o adolescență frumoase, cu de toate. Și cu amintiri frumoase, și cu unele mai puțin plăcute, dar din toate am învățat și n-aș schimba pentru nimic în lume nimic din viața mea. Normal că au existat și divergențe, și certuri, și ne mai și băteam, dar nu puteam sta supărate una pe cealaltă. Ani mereu îmi fura hainele, eu o certam, atunci nu înțelegeam că își dorea să fie ca mine, pentru că, prin prisma faptului că eu cântam, primeam mai multă atenție și era normal să își dorească, eram niște copii. Mă uit și la ai mei, și se întâmplă la fel”, a declarat Elena Gheorghe.

Sora sa, Anna, a adăăugat: ”Am fost un copil sensibil, timid, confuz total, în antiteză cu ceea ce sunt astăzi, deci Elena nu mi-a fost doar o soră, ci stâlpul copilăriei mele, suportul spiritual de care are nevoie orice adolescent rătăcit în gânduri și decizii. Nu-mi aduc aminte copilăria fără ea, pentru că am fost tot timpul împreună. În aceeași clasă, în aceeași bancă, o însoțeam la Palatul Copiilor, la festivaluri și chiar și în concerte, când devenise parte din Mandinga. Îmi aduc aminte de anul în care a participat la Festivalul de la Mamaia, acolo unde printre concurente se aflau și Adela Popescu, Mirela Boureanu, Mădălina Petre… Trei săptămâni, cât au durat pregătirile, am dormit cu ele în cameră și au fost nevoite să mă accepte, căci venisem la pachet cu sora mea. În tot acest timp am susținut-o și m-am bucurat pentru fiecare realizare a ei ca și cum mi-ar fi aparținut mie. Cred că această relație frumoasă a noastră a fost foarte bine gestionată și de părinții noștri, care au știut să creeze o legătură puternică între noi, atât de puternică, încât azi ne creștem copiii împreună, la același etaj, separate de un hol, care a devenit pistă de alergare pentru piticii noștri”.

 

citește și...