Maria Dragomiroiu face mărturisiri. ”Sunt energică, așa sunt eu, iar dacă totul nu este în ordine, nu mă pot odihni”

13.07.2022, 15:08
Maria Dragomiroiu face mărturisiri. ”Sunt energică, așa sunt eu, iar dacă totul nu este în ordine, nu mă pot odihni”
Maria Dragomiroiu face mărturisiri

Îndrăgita cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu, în vârstă de 67 de ani, a explicat ce anume o ajută să fie în formă și să aibă un tonus foarte bun. ”Sunt energică, așa sunt eu, iar dacă totul nu este în ordine, nu mă pot odihni”, a mărturisit binecunoscuta interpretă de folclor în cadrul unui interviu.

Maria Dragomiroiu are 67 de ani, dar debordează de energie.

Interpreta de muzică populară a explicat, pentru click.ro, cum reușește să aibă un tonus foarte bun. Aceasta a mărturisit că dintotdeauna a fost o persoană energică.

Maria Dragomiroiu face mărturisiri. ”Eu sunt foarte tipicară, îmi place să fie totul curat”

Întrebată cum reușește să își mențină starea de bine și pozitivitatea, Maria Dragomiroiu a răspuns: ”Nu-mi dau seama cum… Am fost la un eveniment și probabil de la acestea mă încarc cu energie, pentru că sunt primită foarte frumos. Oamenii mă aplaudă și mă încarcă cu pozitivitate. Este foarte important să rămâi în echilibru. Orice este posibil cu puțină înțelegere, nimic nu este de nerezolvat în viață. Am și un cântec pe care l-am creat în pandemie ‘’Totul cu măsură’’. Să faci în viață cu măsură, că dacă te oprești puțin, poate iei decizii mai bune decât atunci când ești nervos. Nu trebuie să te grăbești! Iubirea te ajută să faci orice, în iubire poți fără măsură, însă la toate celelalte, cu măsură”.


”Dar energie am, că așa sunt eu. Am venit de dimineață de la eveniment, iar când am ajuns toți dormeau, așa că m-am apucat să fac curat. Eu sunt foarte tipicară, îmi place să fie totul curat. Sunt energică, așa sunt eu, iar dacă totul nu este în ordine, nu mă pot odihni”, a adăugat interpreta de folclor.

Maria Dragomiroiu e căsătorită cu Bebe Mihu

În plan personal, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu formează un cuplu din anul 1985 și s-au căsătorit în anul 1991. Au împreună 30 de ani de mariaj. Impresarul a dezvăluit că a fost cucerit de Maria Dragomiroiu când a văzut-o la televizor. „Eu am văzut-o la televizor și mi s-au lipit ochii de ecran. Am văzut-o prima oară în 1978 – 1979. În 1985 și relația mea și a Mariei au început să scârțăie. Apoi ne-am apropiat muncind împreună. Dar la mine a fost dragoste la prima vedere. A rămas de când am văzut-o prima oară”, a detaliat acesta.

„El n-a avut curaj decât foarte târziu să-mi spună ce simțea. El era rușinos, timid așa în relație”, a adăugat partenera sa de viață.

Bebe Mihu a afirmat că secretul unei relații reușite este respectul. În căsnicia lor, Bebe Mihu a afirmat că soția sa, Maria Dragomiroiu este cea care lasă de la ea, el fiind mai temperamental. „Eu sunt un săgetător mai iute în relație, dar ea lasă de la ea. Ea este omul căruia îi place armonia. Să fie înțelegere. Să nu existe discuții în contradictoriu. (…) Și, în primul rând, respectul ăsta nu trebuie să dispară. Dacă nu respecți omul de lângă tine …”, a explicat Bebe Mihu.

citește și...