Accidentul teribil prin care a trecut Anca Țurcașiu. ”Deci în cârje, în fiecare seară am ținut spectacolele, aveam un jilț în scenă”

12.07.2022, 16:42
Accidentul teribil prin care a trecut Anca Țurcașiu. ”Deci în cârje, în fiecare seară am ținut spectacolele, aveam un jilț în scenă”
Accidentul teribil prin care a trecut Anca Țurcașiu

Actrița și cânttăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, a trecut prin momente extrem de dificile în vara anului trecut. Aceasta a suferit un accudent casnic în urma căruia a avut foarte mult de tras. ”Deci în cârje, în fiecare seară am ținut spectacolele, aveam un jilț în scenă”, a dat detalii Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

În vara anului trecut, Anca Țurcașiu a trecut prin momente foarte grele, după ce a suferit un accident casnic, în urma căruia a ajuns în cârje. Accidentul prin care a trecut vedeta a avut urmări și în ceea ce privește evenimentele pe care aceasta trebuia să le onoreze. Despre cele întâmplate a dat detalii Anca Țurcașiu pentru revista Viva.

Accidentul teribil prin care a trecut Anca Țurcașiu. ”Sunt 300 de m până la scenă și m-au cărat cu mașinuțe electrice”

 

”Mi-am rupt piciorul astă vară. Mi-am fracturat rotula, am căzut în apartamentul de la mare. Fiind gresie, am fost udă pe talpa de la papuc și când am luat curba, mi-a fugit piciorul și am căzut. Eu fiind o persoană destul de împiedicată, am acest defect, dacă este oricel fel de groapă sau orice fel de delușor sau de piatră în picioarele mele. Am fost adunată de pe jos de multe ori în viața asta. Am zis că am căzut, nu am nimic, numai că de data asta a fost rău. Și când medicul mi-a spus cu o senitătate caracteristică unei persoane care vede asta în fiecare zi: ”Doamnă, aveți dublă fractură de rotulă! Trebuie să faceți asta, asta, asta”, eu am început să plâng și îmi curgeau lacrimile. ”Doamnă, auziți ce vă spun? Se pare că nu auziți, o să vă scriu pe foaie””, a povestit Anca Țurcașiu.

Artista a explicat și cât de dificil a fost să-și onoreze contractele din cauza problemei cu care s-a confrruntat: ”Sunt 300 de m până la scenă și m-au cărat cu mașinuțe electrice. Am o filmare cu unii care mă cară cu un scaun, pentru că am vrut să mă duc la malul mării. Deci în cârje, în fiecare seară am ținut spectacolele, aveam un jilț în scenă. La Cluj am plecat să prezint Transilvania Fashion Festival, trei zile de prezentare cu rochii lungi până în pământ, nu a știut nimeni că am piciorul rupt, pentru că intram trei pași pe picioare, prezentam și ieșeam. Am fost cărată la aeroport, m-au dus cu scaun la avion și m-au urcat pe o platformă”.

citește și...