„Mi s-a întâmplat o nenorocire”. Oana Radu s-a confruntat cu o situație neprevăzută. Ce i s-a întâmplat vedetei

17.04.2022, 13:49

Oana Radu, în vârstă de 28 de ani, a trecut printr-o întâmplare nefericită. Vedeta s-a confruntat cu o situație neprevăzută în aeroportul din Timișoara. Aceasta a numit evenimentul nefericit ”o nenorocire”.

Artista a avut parte de o întâmplare nefericită în aeroportul din Timișoara. Artista a dezvăluit  ce i s-a întâmplat la matinalul de weekend ”Super Neatza”, de la Antena 1, unde a cântat duminică dimineața.

Solista a fost nevoită să își transfere bagajele în pungi.

„Mi s-a întâmplat o nenorocire”

Cântăreața este extrem de dezamăgită de serviciile companiei aeriene, mărturisind că a avut inclus în prețul biletului un bagaj de mână, însă s-a trezit că reprezentantul companiei aeriene i-a cerut să îl plătească. Vedeta a refuzat să plătească un serviciu pe care inițial l-a primit gratuit și și-a transferat toate obiectele personale în pungi.

„Mi s-a întâmplat o nenorocire. N-am avut prioritate și am avut un bagaj mic. Doamna de la compania aeriană mi-a spus „plătești sau iei toate zarzanale în plase” și stii ce am făcut?! Am zis „nu plătesc nimic”, pentru că valiza era primită gratis, am lăsat valiza și am luat în pungi. (…) Am lăsat și niște casolete, erau goale și spălate. Îmi pare rău că le-am și spălat!”, a spus Oana Radu, la Super Neatza de Weekend.

Oana Radu și-ar fi dorit o relație cu Serghei Mizil

Oana Radu a făcut o declarație neașteptată.  Vedeta l-a avut ca invitat pe Serghei Mizil în ultima ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, unde mărturisit că mereu a avut o afinitate pentru invitatul său.

Vedeta a mărturisit că unul dintre bărbații pe care i-a apreciat mereu este Serghei Mizil.

”Îi fac o declarație fără să se supere soțul meu! Este un bărbat cu care chiar m-aș fi căsătorit cândva! Fără să se supere soția dânsului, pe care am și întâlnit-o și care este absolut superbă”.

 

citește și...