Amintirile lui Serghei Mizil din perioada comunistă. ”Elena mi-a zis odată că oamenii ca mine nu au ce căuta în societate”

16.02.2022, 12:29
Amintirile lui Serghei Mizil din perioada comunistă. ”Elena mi-a zis odată că oamenii ca mine nu au ce căuta în societate”
Amintirile lui Serghei Mizil din perioada comunistă. ”Elena mi-a zis odată că oamenii ca mine nu au ce căuta în societate”

Serghei Mizil a fost invitat la o emisiune online, unde a povestit desre trecutul său din perioada comunistă și legăturile pe care le-a avut cu familia Ceaușescu. ”Elena mi-a zis odată că oamenii ca mine nu au ce căuta în societate și am zis că eu pot să rămân afară oricând”, a mărturisit Serghei Mizil la emisiunea ”În oglindă”.

Serghei Mizil a trăit o viață aventuroasă în perioada comunistă. Acesta a fost prieten cu Nicu Ceaușescu, alături de care organiza petreceri incredibile, împreună cu gașca lor. Nicu Ceaușescu a fost fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu. “Prințisorul”, cum a fost supranumit fiul lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu, a sfârșit într-un spital din Viena, în anul 1996, cu diagnosticul de ciroză hepatică.

Serghei Mizil a fost prezent la emisiunea onine ”În oglindă”, realizată de Miihai Ghiță, unde a povestit despre relația lui Nicu Ceaușescu cu sora sa, dar a făcut și dezvăluiri despre Nicolae și Elena Ceaușescu.

Amintirile lui Serghei Mizil din perioada comunistă. ”Când a vrut să-l ducă pe Nicu spre politică, au vrut să ne separare”

”Am fost familie cu Nicu Ceaușescu, a stat cu mine în casă vreo 15 ani. Am stat împreună. A avut o relație cu sora mea și stătea cu noi. Și la mare și la munte. Stătea cu noi, bine mergea și la el acasă… cu familia Ceaușescu nu am avut nicio amintire cu cei doi, cu Nicolae și cu Elena Ceaușescu. Singurul care a stat cu noi, un om deosebit, a fost Ilie Ceaușescu, fratele lui Nicolae Ceaușescu, care era un om de o simplitate, un om extraordinar. Elena mi-a zis odată că oamenii ca mine nu au ce căuta în societate și am zis că eu pot să rămân afară oricând. Acum, dacă stau mai bine să mă gândesc, avea dreptate”, a povestit Serghe Mizil, notează wowbiz.ro.

”Un om ca mine, ce am făcut eu, acum dacă făcea orice băiat, îl ducea la pârnaie. Multe rele, făceam ce un om normal nu făcea. Ea a avut chestia asta… ea la început a vrut să ne crească pe noi, nu rău, că dacă te uiți la copiii ei sunt toți cu carte adevărată. A vrut să ne crească pe toți așa mai cu orientări spre ce voiau ei, cu mine nu s-a legat nimic și m-a lăsat în pace. Ei nu mi-au făcut nimic. E aiurea să nu-i faci nimic unuia care a făcut ce am făcut eu. Normal, când a vrut să-l ducă pe Nicu spre politică, au vrut să ne separare. Eu am înțeles și ne-au și separat”, a mai spus acesta.

citește și...