FOTO. Oana Radu, apariție incendiară în costum de baie! Cum arată acum la 57 de kilograme

17.08.2021, 12:55
FOTO. Oana Radu, apariție incendiară în costum de baie! Cum arată acum la 57 de kilograme
Oana Radu, apariție incendiară în costum de baie! Cum arată acum la 57 de kilograme

Oana Radu, fostă concurentă la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, s-a luptat ani buni cu kilogramele în plus. După o luptă grea, solista a reușit să ajungă la o greutate ideală, motiv pentru care nu s-a mai sfiit să se afișeze în costum de baie în văzul tuturor.

Oana Radu a slăbit considerabil! Cântăreața a demonstrat că nu este ușor să ajungi la perfecțiune, însă dacă îți dorești cu adevărat, orice este posibil.

Oana Radu, apariție incendiară în costum de baie

Artista a început să slăbească în anul 2014, atunci când a reușit să ajungă de la 121 de kilograme la 60. Din păcate, la scurt timp, avea să piardă din nou lupta cu kilogramele, ajungând la 104 kilograme. Cel care a ajutat-o să revină la silueta adecvată a fost soțul său, care i-a făcut un plan alimentar pe care l-a urmat cu sfințenie.

Acum, Oana Radu arată senzațional și este în cea mai bună formă a ei. A ajuns la 57 de kilograme și nu a ezitat să se afișeze în costum de baie pe rețelele de socializare.

„Antrenorul meu este de vină pentru felul în care arăt și pentru ceea ce fac, ce să-i fac. În ultima lună am slăbit aproape 15. Acum am 58, îmi doresc să ajung la 54, sper la 50 până la sfârșitul anului. Nu ne grăbim, nu ne înfometăm, mănânc super sănătos, dar oamenii îmi zic că arăt mai slabă. Acum mă roagă să mănânc mai multă mâncare, eu nu vreau, ne certăm”, a explicat Oana Radu la postul de televiziune Antena Stars.

Ce spune Oana Radu despre eventualitatea de a deveni mămică. ”O să facem și un bebe”

Oana Radu a fost întrebată în cadrul unui interviu pentru Antena Stars despre eventualitatea de a deveni mămică.

„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a răspuns cântăreața, potrivit spynews.ro.

citește și...