Oana Radu, amănunte dureroase despre fostul său iubit. ”Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă”

18.01.2022, 15:21
Oana Radu, amănunte dureroase despre fostul său iubit. ”Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă”
Oana Radu, amănunte dureroase despre fostul său iubit. ”Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă”

Cântăreața Oana Radu, în vârstă de 28 de ani, a făcut mărturisiri cutremurătoare despre fostul ei iubit, care a murit în anul 2019. Artista a vorbit despre acesta în cadrul unei emisiuni online.  ”Sunt sigură că Alin este împăcat cu tot ceea ce eu fac, pentru că el știe foarte bine ce a fost între noi. Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă. Îți jur. La asta se așteptau”, a declarat Oana Radu.

În anul 2019, Oana Radu a suferit enorm, după ce și-a pierdut fostul iubit. Bărbatul a fost incendiat pe stradă și s-a chinuit 3 săptămâni pe un pat de spital, din cauza arsurilor foarte grave. Prezentă la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Oana Radu a făcut mărturisiri sfâșietoare despre moartea lui Alin.

”Moartea lui Alin pentru mine este un capitol pe care nu am să-l uit niciodată. Nimeni n-o să știe niciodată de câte ori am fost la el la mormânt, singură, pentru că nu o să mă pozez și nu o să postez pe Facebook, cum probabil se așteaptă lumea să fac. Nu sunt genul de persoană care să jelească în public sau să jelesc la înmormântări, pentru că nu asta înseamnă durerea. Sunt sigură că Alin este împăcat cu tot ceea ce eu fac, pentru că el știe foarte bine ce a fost între noi. Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă. Îți jur. La asta se așteptau”, a spus Oana Radu, potrivit wowbiz.ro.

Oana Radu, amănunte dureroase despre fostul său iubit. ”Eu în ziua înmormântării lui am fost paralizată emoțional”

”Nu putem să ne imaginăm cât de dureroasă este treaba asta pentru un părinte, nu vreau să-mi imaginez prin ce a trecut mama lui sau familia lui. Si sunt sigură că oamenii își puneau întrebări: De ce i s-a întâmplat copilului meu și nu i s-a întâmplat ei?. Eu nu pot să plâng așa la comandă. Eu în ziua înmormântării lui am fost paralizată emoțional. Dacă atunci cădea un meteorit și toți fugeau, eu rămâneam așa acolo. Nu aveam putere de reacție, eram șocată. Eram șocată că un om pe care-l știi, nu mai e dintr-o prostie”, a mai mărturisit Oana Radu.

”Nu vreau să empatizeze nimeni cu mine. Nu vreau să fie nimeni de acord cu mine, oricum pe mine oamenii m-au judecat mereu, sincer. Nu-mi pasă. Am primit comentarii: Speri să mori/ Sper să iei și tu foc/ Sper c-o să-ți moară și tie copilul. Oamenii m-au făcut praf. Încă n-am murit, n-am crăpat. Am rămas datoare, după relația precedentă. Veneau (datoriile) din împrumuturile noastre. Era vina mea, nu era vina lui Alin. Dar cumva, aici, e ideea că e foarte important să ai un partener, in general spun, să tragă la aceeași căruță. Cătălin pentru mine a fost salvarea vieții mele. Toată viața mea o să-i mulțumesc”, a încheiat ea.

Oana Radu este căsătorită cu Cătălin Dobrescu

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în data de 20 august 2020. Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului.  Oana Radu a fost întrebată în cadrul unui interviu pentru Antena Stars despre eventualitatea de a deveni mămică.

„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a răspuns cântăreața.

citește și...