FOTO. Delia, cu sânii la vedere. Artista a purtat cel mai decupat top

02.04.2022, 12:13

Delia a uimit pe toată lumea după ce a postat o fotografie sexy. Fanii au fost uimiți pentru că nu au ocazia să o vadă prea des în ipostaze senzuale. „Parcă nu îți plăcea să îți arăți sânii!”, a spus unul dintre fani. Cum a răspuns vedeta. 

Delia Matache este o vedetă nonconformistă. De cele mai multe ori, solista a ales să apară în ținute largi, foarte colorate, catalogate de mulți dintre fani ca fiind ciudate.

Cântăreața a ales să își schimbe stilul vestimentar și să își ia în serios rolul de „femme fatale ” și a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini foarte sexy.

Delia a ales un top minuscul

Chiar dacă vedeta declara că se simte bine în haine largi, vedeta a ales de data aceasta să își scoată în evidență bustul generos. Delia și-a luat toți fanii prin surprindere după ce  s-a fotografiat într-o bluză roz foarte provocatoare.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Cum au reacționat fanii

„Bine că stăteam jos. că altfel picam”, „Probabil cele mai sexy poze ale tale, ești într-un mare fel!”, „Acum cei care nu ți-au văzul sufletul până acum… acum e ocazia”, „Foarte frumoasă și mininată”, „Bine că mâncam, să mă și înec”, „Foc postarea asta”, „Hot rău de tot”, „Prea sexy”, „Cuvintele nu-și mai au rostul”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Alți fani o acuză pe vedetă că începe să calce pe urme altor vedete de la noi din țară, precum Loredana Groza sau Alexandra Stan.

„Sper să nu o iei pe urmele Loredanei”, „Ai început să cânți ca Alxandra Stan”, „Ar fi cazul să te reprofilezi”, „Cu cât îmbătrânești, de aia te prostești” Păcat că atât te duce capul”, „Ai rămas și tu fără bani sau spectacole? te-ai inspirat de la Loredana Groaznica? Ai grijă să nu dai în penibil că e grav”, sunt câteva dintre comentariile răutăcioșilor.

Unii dintre fani chiar au întrebat-o de ce a ales să posteze fotografii sexy după ce a declarat de mai multe ori că stilul sexy nu i se potrivește.

„Parcă nu îți plăcea să îți arăți sânii!”, a spus unul dintre fani.

„Păi nu mă omor după asta. Drept dovadă… se întâmplă exrem de rar”, a spus Delia.

citește și...