Delia Matache, atac dur în mediul online. ”Ipocriților!”. De ce s-a enervat blondina

18.03.2022, 13:40

Delia Matache, în vârstă de 40 de ani, a lansat un atac dur la adresa haterilor. Blondina a răbufnit în mediul online, chiar în fața fanilor. Vedeta a transmis un mesaj destul de dur, pe Instagram. ”A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților!”, este mesajul dur transmis de Delia Matache.

Delia Matache este una dintre artistele care uimește cu fiecare apariție, fie prin ținutele extravagante, fie prin schimbările de look.  Blondina nu ezită să le răspundă fanilor care o critică, surprinzând adesea prin replicile tăioase.

Cântăreața a fost enervată de percepția pe care oamenii o au asupra stilului vestimentar pe care îl abordează. Vedeta nu a mai suportat și a lansat un atac în mediul online împotriva celor care o critică.

Delia Matache a răbufnit în mediul online

„Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fix cum vrea ea. Lăsați traumele că nu mai țin de prezent.”, este mesajul dur transmis de Delia Matache.

Invitată în cadrul unui podcast, Delia Matache a vorbit despre motivul pentru care poate fi văzută foarte rar în ținute mulate.

Care este motivul pentru care Delia Matache poartă haine largi

Jurata de la X Factor a mărturisit, recent, în cadrul unui podcast motivul pentru care preferă să poarte haine largi. Delia a mărturisit că hainele largi îi oferă confort emoțional și fizic.

„Sunt o victimă a mentalități. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a declarat Delia în cadrul unui podcast.

citește și...