Ce a comentat Delia despre stilul ei vestimentar. ”Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”

09.02.2022, 16:46
Ce a comentat Delia despre stilul ei vestimentar. ”Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”
Ce a comentat Delia despre stilul ei vestimentar. ”Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”

Cântăreața Delia, în vârstă de 40 de ani, are un look aparte în peisajul monden din România. Despre stilul ei vestimentar a comentat artista în cadrul unui podcast realizat de Codin Maticiuc. ”Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a declarat Delia, una dintre cele mai apreciate vedete din industria muzicală autohtonă.

Delia a fost invitată la podcastul realizat de Codin Maticiuc, unde, printre altele, a vorbit și despre stilul ei vestimentar.

Artista a explicat de ce preferă să poarte haine largi.

Ce a comentat Delia despre stilul ei vestimentar. ”Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție”

„Sunt o victimă a mentalității”, a declarat Delia, citată de revista Unica.


„Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a completat cântăreața.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1. În plan personal,  Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

 

Delia a dat detalii într-un interviu despre partenerul ei de viață. „E din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția… eu să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva, că atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor-ușor am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să fac”, a afirmat ea.

„Este extrem de calm și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu scrie, este incredibil. I-am zis hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere. Suntem o familie și de aici… ”, a completat vedeta.

citește și...