Andreea Tonciu s-a îngrășat după participarea la Survivor România. ”Eu nu mă pot vedea așa”

16.03.2022, 20:54

Andreea Tonciu s-a îngrășat după participarea la Survivor România. Bruneta a luat în greutate mai multe kilograme după participarea la Survivor România. Vedeta este pufoasă, iar motivul este unul simplu: îi place să mănânce, mai ales după ce a ținut o dietă cu orez și cocoș

De când s-a întors în România, Andreea Tonciu nu s-a abținut de la niciun fel de mâncare și și-a făcut toate poftele. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a acumultat câteva kilograme într-un timp foarte scurt.

Acum, vedeta a mers direct la sala de fortă ca să scape de surplusul de greutate.

Andreea Tonciu s-a îngrășat după ce a ieșit de la Survivor

„Unde credeți că ajuns? După ce am participat la acel show tv am pus câteva kilograme în plus. Eu nu mă pot vedea așa, așa că am început deja tratamentul. Vara se apropie și vreau să arat din ce în ce mai bine. Eu când mă îngraș, pun doar la burtă. Cu aparatul ăsta scap de grăsime și de celulită și o să am un corp perfect la vară. De abia aștept să scap de această grăsime și celulită de pe burtă”, a spus Tonciu pe Instagram, în timpul procedurii.

Andreea Tonciu a părăsit competiția din Republica Dominicană după doar 10 zile. Fosta asistenta tv a spus că a fost cea mai dificilă provocare din viața ei.

Bruneta s-a confruntat cu probleme de sănătate

Faimoasa s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, în competiție.

„Încă nu îmi vine să cred că s-a încheiat experiența Survivor! A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea. Am intrat convinsă că pot face față tuturor lipsurilor din competiție și că pot rezistă dorului de familia mea. Din păcate, nu a fost așa, gândul meu fugind mereu la fiica mea. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am simțit-o la fiecare pas!Așa cum am spus și la final, sper că nu am dezamăgit pe nimeni și abia aștept să mă uit în continuare la emisiune! La final unul singur va câștiga marele premiu, dar eu mă bucur că am acceptat aventură, că mi-am testat limitele și că am adus și câteva puncte echipei mele. Ne revedem curând acasă! Până atunci, vă îmbrățișez și vă iubesc!’, a declarat Andreea Tonciu pe rețelele de socializare.

citește și...