FOTO. Andreea Tonciu, apariție extravagantă după experiența Survivor România 2022

01.02.2022, 21:18

Andreea Tonciu a avut prima apariție, după experiența Survivor România 2022. Vedeta nu a pierdut ocazia să surprindă prin extravagantă. Tonciu a făcut declaratii despre experiența pe care a avut-o la Survivor. ”Eu nu am putut să mă adaptez cu așa suflete rele și reci ca acolo”, a spus Andreea Tonciu.

Invitată la emisiunea La Măruță, vedeta a vorbit despre experiența pe care a avut-o la Survivor.

Andreea Tonciu s-a prezentat printr-o ținută ieșită din comun, dând dovadă că și-a păstrat originalitatea cu care a ieșit în evidentă de-a lungul timpului.

Andreea Tonciu, ținută inedită la emisiunea ”La Măruță”

Aceasta a adus cu ea și stilul exotic specific pe care l-a adoptat în Republica Dominicană, fiind îmbrăcată cu o bluză neagră transparentă, dar și o pereche de pantaloni, pe care i-a asortat cu o pereche de chiloți. Mai mult, vedeta și-a împletit părul în codițe.

Aceasta a vorbit despre persoanele care i-au greșit în cadrul emisiunii.

”Eu nu am putut să mă adaptez cu așa suflete rele și reci ca acolo”

„Nu mai am burtică după aproape trei săptămâni de stat la „Survivor!” Din cauza unor animăluțe eu m-am transformat acolo. Eu sunt sinceră, spun tot. Aveam ce căuta la Survivor, poate mă reîntorc! Pe plan sportiv, recunosc că probele sunt destul de grele, nu eram foarte pregătită. Dar eu nu am putut să mă adaptez cu așa suflete rele și reci ca acolo, eu nu am văzut în viața mea. În afară de Otilia și de Roxana, n-am mai văzut așa ceva!

Mi-a fost foarte rău, nu e adevărat că m-am fofilat. Nu am vrut să-mi risc sănătatea, am probleme. Jur că nu am crezut că va fi atât de greu! Ăștia au făcut cuibul de ciori ca să mă de afară din emisiune!

CRBL nu e bărbat pentru mine, a dat dovadă de un mahalagism ieftin! E un bădăran, sunt curioasă cum se poartă cu nevastă-sa. Are un suflet rău, e dur ca om. M-a înjurat, mai avea puțin și mă bătea! A vrut să mă agreseze, îmi luam avocat și zbura din emisiune. La cât de praf e pe teren, o să zboare repede!”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

citește și...