Andreea Tonciu, traumatizată după „Survivor România”. „E șocată de ce a trăit acolo” . Ce i s-a întâmplat vedetei

27.01.2022, 11:10

Andreea Tonciu este traumatizată după participarea la „Survivor România” . Vedeta a mărturisit că era încrezătoare în propriile forte, însă dorul de familie a contribuit la starea să psihică, iar gândurile ei fugeau mereu la fetița ei.”A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea”.

Andreea Tonciu a fost eliminată de la „Survivor România” 2022 după doar 10 zile de competiție.

Miercuri, 26 ianuarie, Andreea Tonciu a postat un mesaj pe contul ei oficial de Facebook, în care spune despre „Survivor România” că e cea mai dificilă provocare din viața ei.

Andreea Tonciu: ”A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea”

 

„Încă nu îmi vine să cred că s-a încheiat experiența Survivor! A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea. Am intrat convinsă că pot face față tuturor lipsurilor din competiție și că pot rezistă dorului de familia mea. Din păcate, nu a fost așa, gândul meu fugind mereu la fiica mea. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am simțit-o la fiecare pas! Așa cum am spus și la final, sper că nu am dezamăgit pe nimeni și abia aștept să mă uit în continuare la emisiune! La final unul singur va câștiga marele premiu, dar eu mă bucur că am acceptat aventură, că mi-am testat limitele și că am adus și câteva puncte echipei mele. Ne revedem curând acasă! Până atunci, vă îmbrățișez și vă iubesc!”, a mărturisit vedeta.

Mai milt, mama Andreei a declarat recent că aceasta este socată de tot ce a trăit la Survivor.

”Andreea a trăit o traumă”

„Da am vorbit cu Andreea, este ok, este fericită. De abia așteaptă să ne vadă, e șocată, oricum, de ceea ce a trăit acolo. Spre surprinderea noastră ea încă nu a dormit și a zis că nu poate să doarmă.

Pentru că și la hotel a văzut o șopârlă mică în cameră. Nu a dormit toată noaptea, a vorbit cu noi. Noi am văzut un show foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo, este altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă, faptul că a stat acolo și tot timpul auzea numai zgomote”, a povestit Maria Tonciu, la PRO TV, conform click.ro.

citește și...