Iulia Albu, mesaj pentru Dorian Popa. ”Nu îmi place cum te îmbraci!”

20.02.2022, 15:02

Iulia Albu a vorbit despre activitatea lui Dorian Popa în mediul online, dar și despre stilul vestimentar pe care îl adoptă. ” Nu îmi place cum te îmbraci, Doriane”, i-a transmis stilista cântărețului. Ce a spus stilista despre activitatea artistului din mediul online.

Stilista a dat din nou cărțile pe față, iar în gura Iuliei a intrat, de data aceasta, Dorian Popa. Fosta soție a lui Mihai Albu și-a exprimat părerea despre Dorian Popa în emisiunea „Poliția modei”, pe care aceasta prezintă la Antena Stars.

Stilul vestimentar adoptat de Dorian Popa nu este pe placul Iuliei Albu, subliniind că artistul este conștient de părerea acesteia. Vedeta apreciază munca depusă de solist. Aceasta spune că artistul are o asumare pe care nu o vede la nicio vedetă feminină.

”Nu îmi place cum te îmbraci, Doriane”

„Are postări constant, muncește. El este un tip care muncește și care, cumva, și-a găsit o nișă. Iar la el văd un tip de asumare pe care nu îl văd la nicio vedetă feminină care se raportează la aceeași zonă. Nu îmi place cum te îmbraci, Doriane, asta o știi, ai tu stilul tău, dar câteodată o nimerești, dar nu tot timpul”, a spus Iulia Albu la Antena Stars, relatează Spynews.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul adună sume mari în conturi din YouTube și Instagram.

Cât câștigă Dorian Popa din YouTube și Instagram

Potrivit click.ro, o singură postare pe Instagram, în care apare doar un produs, îi aduce în jur de 3.000 de euro. Un instastory costă 1.500 de euro, în timp ce postările pe Facebook de promovare a unui produs sunt plătite cel mai puțin: cu 1.000 de euro.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea. Trebuie să fie cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian.

citește și...