Dorian Popa, despre veniturile sale. ”Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună”

15.03.2021, 16:41
Dorian Popa, despre veniturile sale. ”Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună”
Dorian Popa, despre veniturile sale. ”Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună”

Dorian Popa a vorbit deschis despre câștigurile sale. Acesta încasează sume mari de bani în fiecare lună.

Dorian Popa, în vârstă de 32 de ani, este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. La podcastul “ Acasă la Cătălin Măruță”, artistul a vorbit despre câștigurile sale din online. “ Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fiu cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a detaliat Dorian Popa, potrivit click.ro.

Câinele lui Dorian Popa, Cheluțu, i-a adus 150.000 de euro. ”Mi-e frică să nu mi-l fure cineva , să nu pățesc ca Lady Gaga . Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, a mai spus Dorian Popa.

Povestea cățelului lui Dorian Popa

Dorian Popa a povestit recent, pentru click.ro, cum l-a adoptat pe Cheluțu. Câinele artistului are și un videoclip special creat pentru el, “Înoată Cheluțu”, care făcut milioane de vizualizări. ”Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic, el este luat de la o cunoștiință de-a mea, care probabil că nu a știut cum să se ocupe de el, pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioși. Într-adevăr, el era o fire mai dificilă, în sensul că ne-am chinuit până să-i găsim bobițele pe care să i le dăm să le mănânce. Refuză orice mâncare, dar conform criteriului când îi va fi foame va mânca, am încercat să nu-i dau ce-și dorește el să mănânce. Dacă el își dorește dulciuri și carne și nu-i fac bine, asta nu înseamnă că noi trebuie să ne supunem și să ne lăsăm înduplecați”, a explicat cântărețul.

”Am realizat cu Babs (n.r. Claudia Iosif, iubita lui Dorian) că dacă-i punem și puțin ulei de somon, care este foarte bun pentru blăniță lui, bobițele îi plac și mai mult, îi lucește și blănița, el fiind, de asemenea, un câine bolnăvior, căci atunci când l-am luat avea trei tipuri de dermatite pe el. Avea foarte mare nevoie să i se refacă blana. Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum”, a adăugat el.

Dorian Popa a dezvăluit și cum a ales numele patrupedului său.”Eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a detaliat cântărețul.

citește și...