Horia Brenciu, următorul concurent la Survivor România? Ce mesaj a postat artistul

02.02.2022, 18:45

Horia Brenciu, în vârstă de 49 de ani, ar putea fi următorul concurent care ar putea face parte din competiția Survivor România. Artistul a dat de înțeles că este fan Survivor România și că ar putea face parte din competiție. Mai mult. vedeta i-a propus soției sale să meargă în Republica Dominicană. Prezenta solistului ar urca cifrele de audiență, dat fiind faptul că Horia Brenciu este cel mai bun entertainer  din România.

Horia Brenciu  e unul dintre cei mai activi și apreciați cântăreți de la noi! Horia Brenciu s-a căsătorit în 2014 cu producătorul tv Alice Dumitrescu, după opt ani de relaţie. Ce doi se cunoșteau din anii ’90, când erau colegi la celebrul show „Şcoala vedetelor”, dar au început o relație din 2006. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au patru copii, trei fete și un băiat. Horia a declarat în nenumărate rânduri că și-a dorit o familie numeroasă.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu trăiesc o poveste de dragoste că în filme, pe care reușesc să o mențină vie și în prezent. Artistul a avut o postare interesantă pe rețelele de socializare, unde a vorbit despre relația de cuplu pe care o are cu jumătatea sa și cum l-a învățat aceasta că viața este o aventură. Mai mult, artistul i-a propus soției sale să continue aventura și să meargă la Survivor România.

Horia Brenciu, următorul concurent la Survivor România?

Chiar dacă a intenționat să îi dedice un mesaj soției sale, Horia Bremciu a făcut referire și la competiția Survivor.

„Ne știam de aproape 30 ani, dar era prima data când accepta să se urce, alături de mine, in ataș. Ea e Alice, nevasta-mea, femeia care m-a învățat ca viața in cuplu e o continuă aventura! Oare ce mai urmează?! Baby, ce zici de Survivor?”, a scris artistul pe facebook.

Cum a răspuns soția artistului

Sotia artistului a răspuns imediat. „Domnu’ Horia, asta-i poza veche… Si da. Ne putem uita la Survivor impreună”, i-a transmis Alice Dumitrescu Brenciu.

Artistul a vrut să îi facă o urare specială soției lui, care și-a aniversat ziua de naștere pe 21 ianuarie. Horia Brenciu a scris pe pagina lui de Facebook un mesaj emoționant și a publicat o fotografie în care apare alături de familia lui.

Horia Brenciu, mesaj emoționant de ziua soției lui

„Fata blondă din dreapta e Alice, partenera mea de viață. Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie si tot ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când mintea mea o ia razna. Impreună creștem 4 copiii, o sumedenie de pisici si cine stie ce ne mai aduce viitorul… Ah, să nu uit… Azi e ziua ei. La mulți ani, iubita mea”, a scris Horia Brenciu pe pagina personală de Facebook.

citește și...