Moment emoționant în familia artistului Horia Brenciu. Solistul și-a sărbătorit fiica

12.11.2021, 10:39
Moment emoționant în familia artistului Horia Brenciu. Solistul și-a sărbătorit fiica
Horia Brenciu dă detalii din viața sa de familie. ”Sunt o victimă sigură a copiilor mei”

În casa lui Horia Brenciu a fost sărbătoare. Artistul și-a sărbătorit fiica, iar alături de soție, a reușit să o emoționeze pe micuță cu un cadou mult așteptat. Solistul a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, dar și un mesaj special pentru fiica sa.

De Sfântul Mina, familia Brenciu a sărbătorit-o pe fiica artistului pe care o cheamă Mina.

Toma și Mina, ”Bonnie și Clyde”, așa cum îi numește artistul, au avut parte de un moment emoționant. Se pare că fiica cântărețului își dorea să primească o pisică, ceea ce s-a și întamplat. Mina a primit de ziua ei o pisicuță, ceea ce a bucurat-o extrem de mult.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Mesajul emoționant al lui Horia Brenciu

Solistul a postat o imagine cu chipul fiicei sale, însoțită de un mesaj emoționant. „Mina, sfânta Mina! La mulți ani, iubirea mea!”

Mina a împlinit 9 ani pe 1 noiembrie
foto: Instagram

Mina a împlinit 9 ani, pe 1 noiembrie, iar frații și părinții i-au făcut multe cadouri.

Horia Brenciu a fost un tătic fericit când Mînă a venit pe lume. Artistul a făcut o declarație emoționantă la acea vreme.

Declarația de dragoste a artistului, la venirea pe lume a fiicei sale

“Are două surori minunate, 2 părinţi simpatici, 3 pisici răsfăţate, o bonă şi 3,400 kg. Beneficiază, deja, de o groază de prieteni cărora le mulţumeşte foarte mult pentru gândurile care au inundat-o azi din toate părtile. O cheamă Mina şi s-a născut în dimineaţa asta frumoasă de 1 noiembrie. Toata lumea e bine sănătoasă şi DA, cântă de când s-a născut!”.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au patru copii, trei fete și un băiat. Horia a declarat în nenumărate rânduri că și-a dorit o familie numeroasă.

„Eu cred că destinul nostru se și creează. Cred eu că destinul meu a fost ca la 46 de ani să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea. Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea”, a declarat Horia Brenciu în urmă cu ceva timp.

Soția artistului are două fiice din prima căsnicie, Andreea și Maria, iar Horia Brenciu are o relație specială cu cele două.

 

citește și...