Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru soția sa. ”Tot ea mă pune cu picioarele pe pământ”

21.01.2022, 14:39
Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru soția sa. ”Tot ea mă pune cu picioarele pe pământ”
Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru soția sa. ”Tot ea mă pune cu picioarele pe pământ”

Horia Brenciu, în vârstă de 49 de ani,  este căsătorit de mulți ani cu Alice Dumitrescu, cei doi având o familie foarte frumoasă. Astăzi, binecunoscutul artist o aniversează pe cea care îi este parteneră de viață. Cu această ocazie, Horia Brenciu a făcut o frumoasă declarație pentru soția sa: ”Tot ea mă pune cu picioarele pe pământ” .

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Astăzi, Horia Brenciu o aniversează pe cea care îi este parteneră de viață.

Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru soția sa. ”Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie”

În mediul online, Horia Brenciu a transmis un mesaj emoționant de ziua de naștere a soției sale, Alice Dumitrescu.

”Fata blondă din dreapta e Alice, partenera mea de viață. Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie si tot ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când mintea mea o ia razna. Impreună creștem 4 copiii, o sumedenie de pisici si cine stie ce ne mai aduce viitorul… ? Ah, sa nu uit… Azi e ziua ei. La mulți ani, iubita mea! ???”, a notat artistul pe contul său de socializare.

Cum s-au cunoscut Horia Brenciu și soția sa

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alice Dumitrescu povestea cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață. ”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.  L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, mărturisea Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu a dezvăluit că admiră foarte multe lucruri la soția sa, Alice Dumitrescu. ”Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea…”, a declarat artistul.

citește și...