FOTO / Ce sume au încasat vedetele care au participat la ”Masked Singer România”. Cine a luat cei mai mulți bani

24.01.2022, 12:38
FOTO / Ce sume au încasat vedetele care au participat la ”Masked Singer România”. Cine a luat cei mai mulți bani
Ce sume au încasat vedetele care au participat la ”Masked Singer România”. Cine a luat cei mai mulți bani

Cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Masked Singer România” s-a încheiat în luna decembrie a anulu trecut. La concursul de la postul de televiziune Pro TV au participat numeroase vedete. Unele dintre aceste vedete  au fost plătite regește pentru prestația lor pe scena concuruslui cu măști, relatează click.ro.

Numeroase vedete au participat la cel de-al doilea sezon al concursului ”Masked Singer România”, care a fost difuzat de postul de televiziune Pro TV.

Vedetele și-au transformat vocile și au interpretat numeroase melodii, ascunse sub diferite măști, care mai de care mai spectaculoase. Pentru prestațiile lor, unele dintre vedete au primit bani frumoși.

Ce sume au încasat vedetele care au participat la ”Masked Singer România”. De la 1.000 la 2.500 de euro pe emisiune

Potrivit click.ro, se pare că fiecare vedetă și-a negociat suma pe care urma să o primească pentru prestație. Banii adunați la final variau în funcție de câte săptămâni rezistau în emisiune – de la 1.000 la 2.500 de euro pe emisiune.  Cei mai mulți bani i-au făcut Nadine (Fluturele), Theo Rose (Albina) și Andreea Marin (Muma Pădurii).

Theo Rose s-a bucurat și de o colaborare mai lungă cu Pro TV-ul, fiind și prezentatoarea emisiunii “SuperStar România”. Se zvonește că solista a luat peste 70.000 de euro, Mihai Trăistariu (Steaua) în jur de 15.000 de euro, Cleopatra Stratan – 8.000 de euro, iar Nadine – 50.000 de euro.

Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer România”, sezonul 2

Pavel Bartoș a prezentat noul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul. În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu a fost prezent și în cel de-al doilea al emisiunii. Alături de el, la masa dfetectivilor au stat actorul Alex Bogdan, Mihaela Rădulescu și Inna.

În data de 9 decembrie 2021, a fost desemnat câștigătorul celui de-al doilea sezon ”Masked Singer România”. Cea care a câștigat concursul a fost Andreea Marin, care a jucat personajul Muma Pădurii. Nimeni nu a recunoscut-o pe vedeta de televiziune sub această mască. În marea Finală au intrat Fluturele, interpretat de Nadine, Albinuța – interpretată de Theo Rose și Șaorma, jucată de Cabral.

citește și...