Liviu Vârciu, criză de nervi într-un centru comercial din București. ”Să vă ferească Dumnezeu, că îl sparg aici”

23.01.2022, 11:45
Liviu Vârciu, criză de nervi într-un centru comercial din București. ”Să vă ferească Dumnezeu, că îl sparg aici”
Fata cea mare a lui Liviu Vârciu dă cărțile pe față. ”El a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot”

Liviu Vârciu s-a enervat într-un centru comercial din București. Cântărețul a răbufnit pe rețelele de socializare. Totul a pornit de la un suc de portocale.  Prezentatorul de la Antena 1 a scos imediat telefonul și a filmat tot. Alături de el era și partenera sa, Anda Călin. ”Să vă ferească Dumnezeu, că îl sparg aici în magazin”

Liviu Vârciu și-a ieșit din minți într-un centru comercial din Capitala. Un fresh de portocale i-a dat bătăi de cap.

Dorind să se răsfețe cu o băutură de la un tonomat aflat în incinta centrului comercial, cântărețul a întâmpinat o problema care i-a dat de cap.

Liviu Vârciu s-a enervat și a rămas și fără bani

Liviu Vârciu a introdus în tonomat mai multe bancnote de 10 lei, fără a primi, însă, freshul de portocale pe care îl aștepta. Liviu Vârciu s-a enervat și a rămas și fără bani, dar și fără băutura pentru care a plătit, de mai multe ori.

Actorul a imortalizat momentele și a urcat imaginile pe rețelele de socializare.

”Să vă ferească Dumnezeu, că îl sparg aici în magazin”

”Mai încerc o dată. Să vă ferească Dumnezeu… să nu vorbesc urât, apăs butonul. Să vă ferească Dumnezeu, că-l sparg aici, în magazin. Îl sparg, îl sparg! Stai să vedem dacă îmi dă mie, după aia mai vrei tu”, a spus Liviu Vârciu, potrivit spynews.

Liviu Vârciu și-a deschis sufletul și a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite când și-a pierdut fratele într-un tragic accident rutier, în 2009.

Liviu Vârciu a izbucnit în plâns

Liviu Vârciu a făcut mărturisiri emoționante despre clipele grele prin care a trecut odată cu decesul tatălui și fratelui. Artistul nu a mai putut rezista și a izbucnit în plâns.

Chiar dacă Liviu Vârciu este tot timpul binedispus, putini cunosc drama din spatele zâmbetului pe care îl afișează.

Liviu Vârciu: “Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri“

Liviu Vârciu și-a deschis sufletul și a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite când și-a pierdut fratele într-un tragic accident rutier, în 2009, dar și recent, după ce tatăl său a decedat.

 

“Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată n viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21”, a mărturisit Liviu Vârciu, în cadrul unei emisiuni TV la Antena 1.

Fratele actorului s-a stins din viață la vârsta de doar 30 de ani

În urmă cu 12 ani în familia lui Liviu Vârciu s-a întâmplat o mare tragedie. Ionuț Vârciu, fratele actorului, s-a stins din viață la vârsta de doar 30 de ani, după ce a fost implicat într-un grav accident de circulație în localitatea Ovidiu.

Care este cel mai mare regret al artistului

Liviu Vârciu are un mare regret, iar acela e că nu a petrecut mai mult timp cu fratele său.

„Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, a declarat Liviu Vârciu în urmă cu ceva vreme.

citește și...