Liviu Vârciu, internat de urgență. Artistul a fost infectat cu Covid-19 anul trecut: “Nu îmi mai trece“

29.11.2021, 13:15

Liviu Vârciu a fost internat de urgență, după ce s-a ales cu o răceală care nu a putut fi tratată la domiciuliu. Artistul a fost infectat cu Covid-19 anul trecut.

Problemele de sănătate continuă pentru Liviu Vârciu. Prezentatorul Antenei 1 a povestit pe rețelele de socializare care este starea sa de sănătate, după ce a fost internat de urgență. Artistul a precizat că se confruntă cu o gripă puternică, după ce a fost a fost testat pentru COVID-19 de mai multe ori cu test PCR, care a ieșit negativ.

Liviu Vârciu a dezvăluit că a rămas și fără miros, de pe patul de spital.

Liviu Vârciu s-a internat de urgență

Chiar dacă s-a tratat acasă, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, fiind nevoit să meargă la spital.

“Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu’ răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Cântărețul a fost infectat cu COVID-19 în urmă cu un an. În cadrul unui interviu, Liviu Varciu mărturisea că a rămas cu sechele, după ce a fost infectat cu virusul.

Artistul a rămas cu sechele după infecția cu COVID-19

“Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai ușoară de COVID-19, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Am avut și am anticorpi. N-am avut o formă gravă, m-a durut capul un pic, mi-am pierdut mirosul și gustul. Am stat liniștit. O singură zi am avut temperatură. Mi-am refăcut analizele. Zici că era altă persoană. Toate triple, toate pe roșu, bruiaj. Fără șpriț, fără nimic, cu odihnă, pentru că eram bolnav. Aveam 99 saturația de oxigen înainte. După COVID-19 nu mai urcă mai sus de 96. Am 94, 95, 96. Mi-am făcut și CT și am niște punctulețe pe plămâni. Cică se vindecă! Mă simt rău, n-am forță. Mă simt slăbit”, povestea Liviu Vârciu.

 

 

citește și...