Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. ”Voi investi peste 1,5 milioane de euro”

19.01.2022, 13:18
Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. ”Voi investi peste 1,5 milioane de euro”
Codin Maticiuc a împlinit 40 de ani. A trecut în revistă ce a făcut până acum

Codin Maticiuc, în vârstă de 41 de ani, cunoscut sub titulatura de „băiat de bani gata”, intenționează să facă un film cu Liviu Vârciu. După ce cei doi au obținut un imens succes pe Netflix, Maticiuc nu exclude ca să-și dea replica în același film de lung metraj, cel mai probabil, o comedie.

Maticiuc a demonstrat că poate bifa reușite în diverse domenii. Traiectoria profesională a lui Maticiuc este una complexă. De la om de afaceri, la actor, și producător de filme, Codin Maticiuc a surprins și din postura de scriitor.

Codin Maticiuc a obținut un succes răsunător cu „Miami Bici”, iar cu al doilea a dat lovitura cu producția „Zăpadă, ceai și dragoste”. Chiar actorul spunea că a doborât orice record, „Miami Bici“ fiind cel mai de succes debut din ultimii 26 de ani al unui film românesc. Codin Maticiuc a atras în cinematografe, la filmul lui, „Miami Bici”, peste 350.000 de români.

Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu

Atât Codin Maticiuc, cât și Liviu Vârciu au adunat, în cinematografe, dar și în fața televizoarelor, sute de mii de români, producțiile în care au jucat ocupând locuri onorante în top 10 Netflix.

Codin Maticiuc spune că ar colabora cu Liviu Varciu, văzând în acesta talentul actoricesc.

„Aș face un film cu el, Liviu Vârciu este un băiat talentat”, a spus Codin Maticiuc, pentru playtech.ro.

”In noul film, „Miami Bici 2′, voi investi cam tot peste 1, 5 milioane de euro”

Maticiuc anticipează că va investi aproximativ 1,5 milioane de euro în următorul film.

„Un film românesc, gen „Investitorii’, îl poți face cu 100.000 de euro, iar la 1,5 milioane de euro ajunge un film precum „Miami Bici’. Și în noul film, „Miami Bici 2′, voi investi cam tot peste 1, 5 milioane de euro. Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă.

Personal am investit 200.000 din cei 1,5 milioane. Euro. Important este că filmul este unul 100% independent, cu fonduri private, atât ale noastre personale, cât și ale sponsorului. Cred că și-n domeniul filmului independent suntem pe cale de a face istorie”, a mai spus Codin Maticiuc pentru VIVA!.

 

Codin Maticiuc: „Am produs câteva milioane”

„Codin Maticiuc: Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult.

Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane ” .

Codin Maticiuc a vorbit, în 2018 la “Adevăruri de viață”, despre cum a făcut bani tatăl lui după Revoluția din 1989.

“Mie îmi place că m-am născut într-o familie cu bani. (…) Tatăl meu era ambasador la momentul respectiv și contracte cu statul nu am avut, dar am avut foarte multe contracte cu foarte multe firme private.

Faptul că tatăl meu a ieșit din Ministerul Afacerilor Externe și a intrat în privat și a reușit să facă bani mie mi-a adus doar avantaje pe care nu le neg. Asta cu trebuie să muncim mai mult… nu, trebuie să fim relaxați. Eu pur și simplu nu am făcut nimic. Dovadă: până la vârsta asta nu am făcut nimic și mi-am trăit viața”, a spus Codin Maticiuc.

Băiatul de bani gata”  a fost mereu ajutat de către tatăl său, Ion. Omul de afaceri are o avere estimată la 75 de milioane de euro, deţinând mai multe propietăţi, potrivit B1TV.

 

citește și...