Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi. “Eu mi-am pierdut tatăl. A fost un an mai greu pentru mine“

19.01.2022, 14:01
Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi. “Eu mi-am pierdut tatăl. A fost un an mai greu pentru mine“
Fata cea mare a lui Liviu Vârciu dă cărțile pe față. ”El a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot”

Liviu Vârciu a făcut mărturisiri emoționante despre clipele grele prin care a trecut odată cu decesul tatălui și fratelui. Artistul nu a mai putut rezista și a izbucnit în plâns. “Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri“, spune actorul.

 

Chiar dacă Liviu Vârciu este tot timpul binedispus, putini cunosc drama din spatele zâmbetului pe care îl afișează.

Liviu Vârciu și-a deschis sufletul și a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite când și-a pierdut fratele într-un tragic accident rutier, în 2009.

Liviu Vârciu a izbucnit în plâns

Liviu Vârciu a făcut mărturisiri emoționante despre clipele grele prin care a trecut odată cu decesul tatălui și fratelui. Artistul nu a mai putut rezista și a izbucnit în plâns.

Chiar dacă Liviu Vârciu este tot timpul binedispus, putini cunosc drama din spatele zâmbetului pe care îl afișează.

Liviu Vârciu: “Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri“

Liviu Vârciu și-a deschis sufletul și a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite când și-a pierdut fratele într-un tragic accident rutier, în 2009, dar și recent, după ce tatăl său a decedat.

 

“Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21”, a mărturisit Liviu Vârciu, în cadrul unei emisiuni TV la Antena 1, potrivit playtech.ro.

Fratele actorului s-a stins din viață la vârsta de doar 30 de ani

În urmă cu 12 ani în familia lui Liviu Vârciu s-a întâmplat o mare tragedie. Ionuț Vârciu, fratele actorului, s-a stins din viață la vârsta de doar 30 de ani, după ce a fost implicat într-un grav accident de circulație în localitatea Ovidiu.

Care este cel mai mare regret al artistului

Liviu Vârciu are un mare regret, iar acela e că nu a petrecut mai mult timp cu fratele său.

„Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, a declarat Liviu Vârciu în urmă cu ceva vreme.

citește și...