VIDEO / Alessandro Mucea este câștigătorul ”SuperStar România”. A câștigat premiul de un milion de lei!

18.12.2021, 11:02
VIDEO / Alessandro Mucea este câștigătorul ”SuperStar România”. A câștigat premiul de un milion de lei!
VIDEO / Alessandro Mucea este câștigătorul ”SuperStar România”. A câștigat premiul de un milion de lei!

Vineri seara, 17 decembrie 2021, ”SuperStar România” și-a desemnat câștigătorul. Este vorba despre Alessandro Mucea, în vârstă de 17 ani. În urma căștigătii concursului de la postul de televiziune Pro TV, acesta a intrat în posesia marelui premiu.  Este mai bogat cu un milion de lei, bani care îl vor ajuta să-și împlinească visul.

Marius Moga a făcut parte parte din juriul emisiunii “SuperStar România”, care a început  în toamnă, la Pro TV. Alături de acesta, din juriu au mai făcut parte parte Raluka, Smiley  și Carla’s Dreams. Vineri, 17 decembrie 2021, a fost desemnat căștigâtorul primului sezon al emisiunii ”SuperStar România”. Acesta este Alessandro Mucea. Tânărul a intrat în posesia marelui premiu în valoare de un milion de lei.

La ”SuperStar România”, Alessandro Mucea a avut un parcurs impresionant. Cu fiecare piesă interpretată a cucerit nu doar juriul, ci și publicul. În marea finală, acesta a interpretat ”Human”, piesa lui Rag’n’Bone, Le Temps des Cathédrales – Bruno Pelletier și ”I See Red”, alături de AMI. Alessandro Mucea are 17 ani și vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză.

Alessandro Mucea este câștigătorul ”SuperStar România”. Cum a arătat clasamentul final al concursului de talente

Încurajați de pe scenă de Theo Rose, prezentatoarea show-ului de la postul de televiziune Pro TV, și susținuți de cei patru jurați care le-au fost alături în fiecare etapă a competiției – Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, concurenții au încercat să demonstreze că sunt cei mai buni.

Cuvântul final a aparținut publicului care a avut întreaga putere de vot. Clasamentul final al concursului de talente a arătat în felul următor: Maria Jugănaru, locul 4, Romina Apostol, locul 3, Alexandru Precup, locul 2.

citește și...