FOTO / Apariție spectaculoasă a Antoniei în costum de baie. Ce au comentat cei care au văzut-o!

26.10.2021, 15:17
FOTO / Apariție spectaculoasă a Antoniei în costum de baie. Ce au comentat cei care au văzut-o!
FOTO / Apariție spectaculoasă a Antoniei în costum de baie. Ce au comentat cei care au văzut-o!

Antonia, în vârstă de 32 de ani, a postat, pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare în costum de baie. Ipostaza în care s-a pozat cântăreața a stârnit imediat interesul internauților. Antonia, considerată una dintre cele mai sexy prezențe de pe scena artistică din  România, a primit numeroase mesaje în mediul online.

Antonia și-a etalat corpul bine lucrat într-un costum de baie din două piese, care îi scoate foarte bine în evidență atuurile fizice.

Cântăreața este extrem de sexy, iar fotogtrafia postată în mediul online a atras numeroase reacții din partea internauților.

Apariție spectaculoasă a Antoniei în costum de baie. Au curs mesajele

Internauții s-au întrecut în comentarii după ce Antonia a publicat fotografia în care apare în costum de baie. Unii au complimentat-o pentru felul în care arată, alții au criticat-o.


”Cea mai sexy femeie de pe planetă”, ”Nu e prea reușită poza. Prea multă masă musculară”, ”Ești super sexy”, ”Atât de frumoasă”, ”Arăți ca o sumu”, ”Pur și simplu frumoasă”, ”Frumoasă foc”, ”Super hot și sexy”, ”Fabuloasă”, ”The Best Ești super”, ”Arăți minunat”, ”Ai fost mereu o femeie frumoasa, insa…incepi sa iti pierzi feminitatea… prea multi muschi, pacat!!!”, ”Ești o femeie superbă”, ”Arați ca un bărbat …păcat ca ești foarte frumoasa”, ”Perfectă”, sunt mesajele primite de Antonia în mediul online.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

La emisiunea ”Xtra Niught Show”, de la Antena Stars, Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia. Acesta a explicat că nu își dorește un eveniment mare, ci unul restrâns. De asemenea, artistul a dezvăluit că el și Antonia și-au ales deja nașii.

“ Nu vrem o nuntă mare. Din păcate, vreo 100-200 invitați tot o să vină. Noi am mai făcut fiecare câte o nuntă. Vrem să fie ceva restrâns, intim, să ne simțim bine, nu să fim stresați. Să fim pe plajă, desculți, ar fi frumos. Avem nași, dar nu spun încă cine sunt. Dacă am trăit așa până acum, de ce să ne grăbim. Dar ne dorim foarte mult amândoi să facem nunta în fața Domnului. Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a declarat Alex Velea.

citește și...