FOTO / Transformările de look cu care Mihaela Rădulescu i-a uimit de fani. Cum a apărut vedeta

22.07.2021, 10:31
FOTO / Transformările de look cu care Mihaela Rădulescu i-a uimit de fani. Cum a apărut vedeta
FOTO / Transformările de look cu care Mihaela Rădulescu i-a uimit de fani. Cum a apărut vedeta

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a postat, pe contul său de pe o rețea de socioalizare, diverse fotografii în care apare cu tot felul de transformări de look. Aparițiile acesteia au stârnit numeroase comentarii în mediul online. Internauții au fost uimiți de felul în care arată cea supranumită ”diva de la Monaco”.

Mihaela Rădulescu, care face parte din noul proiect ”Masked Singer România”, de la Pro TV,  a publicat, pe contul său de Instagram, mai multe fotografii în care apare cu look-uri diferite. În una dintre imagini, vedeta apare într-o rochie elegantă și a adoptat o coafură clasică, cu părul strâns în coc.

”Ești superbă”, ”Nici nu am recunoscut-o”, ”Sophia Loren”, ”Superbă”, ”Super”, ”Spelndidă”, ”Vis”, ”cea mai faină”, ”Super frumoasă”, ”Seamana cu Sophia Loren ,dar operara. Sophia era naturala si unica”, ”O puștoaică cu adevărat”, i-au transmis fanii din online.

Transformările de look cu care Mihaela Rădulescu i-a uimit de fani. ”Barbie”

În alte fotografii, Mihaela Rădulescu apare purtând o ținută de culoare roz, iar coafura adoptată este și ea una foarte tinerească, cu părul prins într-o coadă.

”Față nouă”, Atât de frumoasă”, ”Barbie”, ”In ultima foto aduci a păpușă, fara expresie pe față. Trasaturile tale naturale, atat de frumoase odată…au dispărut. A mai ramas privirea din ochi”, ”Nu. Nu. Nu. Fără peruci”, ”Ești superbă cu acest look”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Frumoasă tare”, ”Superbă”, au comentat internauții.

Transformările de look cu care Mihaela Rădulescu i-a uimit de fani. ”Genială!! Diva absolută!” 

În celelalte imagini, Mihaela Rădulescu apare într-o ținută de culoare argintie, iar coafura este una spectaculoasă, cu părul foarte creț.

”Genială!! ?Diva absolută! O sursă de inspirație pentru noi”, ”Ești o frumoasă”, ”Wow”, ”Magnifică”, ”Cleopatra”, ”Definiția cuvântului “diva””, ”Așa ceva!”, ”Fantastică”, ”Superbă întotdeauna!Fără cuvinte!”, au fost mesajele fanilor pentru Mihaela Rădulescu.

Ce meserii a avut Mihaela Rădulescu înainte de a lucra în televiziune

Mihaela Rădulescu a făcut taximetrie, a fost instructor de fitness și apoi a fost secretară sau șefă de cabinet la Senat. Despre joburile pe care le-a avut înainte de a lucra în televiziune a vorbit vedeta în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

”Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită. Sunt mândră că am făcut tot ce povestești, sunt mândră că nu m-am oprit nici când n-aveam ce mânca, nici când am dormit pe-o bancă, între două case închiriate, nici când mi-a fost al naibii de greu cu toate, singură. Toate astea sunt azi… my superpower”, a spus ea.

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner

 

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner într-un interviu recent.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta”, a declarat aceasta.

citește și...