Adela Popescu: ”Zice Radu Vâlcan că dacă mai continuăm așa nu vom mai avea cu ce să plătim întreținerea”

24.05.2021, 14:44
Adela Popescu: ”Zice Radu Vâlcan că dacă mai continuăm așa nu vom mai avea cu ce să plătim întreținerea”
Adela Popescu: ”Zice Radu Vâlcan că dacă mai continuăm așa nu vom mai avea cu ce să plătim întreținerea”

Adela Popescu a povestit despre cea mai recentă mini-vacanță pe care a petrecut-o alături de familia sa.

Adela Popescu profită din plin de timpul liber pentru a petrece alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și de cei doi băieți ai lor. Zilele trecute, vedeta de televiziune a fost cu familia într-o mini-vacanță la Șușani, locul în care a crescut. pe contul ei de socializare, Adela Popescu a povestit cum a petrecut, dezvăluind, cu mult umor, despre cum l-a ”speriat” pe partenerul ei de viață.


“Nu știu cât voi mai putea călători, așa că ne-am propus că de Sfânta Elena să mai dăm, probabil, o ultima tură la Șușani, cel puțin până nasc. Așa că vineri nu am dus copiii la grădiniță, am pus trei haine într-o geantă și ne-am îmbarcat în mașina noastră cea nouă. Asta e un subiect asupra căruia ma voi întoarce cât de curând. Revenind, ne-am oprit să luăm cireșe și pepene și am urcat repejor până la bunica lui Radu, Elena și ea. ❤️ După pupicii dulci, am pornit spre Șușani. La ora potrivită cât să doarmă copiii mare parte din drum. Am ajuns pe după-amiază direct la grătar. Pui de casă, salată de verzituri, vin rece și pâine la cuptor. Plus un pahar de șampanie, doar ciocnit, cu nașa mea, și ea tot Elena. Cum au ajuns, copiii s-au descălțat și au pornit explorarea prin curte.  Și pe garduri. Și prin cotețe. Și pe dealuri. Și prin copaci. Cine suntem noi să îi deranjăm. Sau pe ei noi. ???? Un weekend liniștit, în familie. Exact cum ne-am dorit. Acum deja parcam în fața casei. Visez la cireșe și pepene roșu. Zice @raduvalcan că dacă mai continuăm așa nu vom mai avea cu ce să plătim întreținerea. Se alintă”, a scris Adela Popescu în mediul online.

Adela Popescu va fi mămică pentru a treia oară

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.

Însărcinată în șapte luni, Adela Popescu a mărturisit că a angajat deja o bonă filipineză care să o ajute cu cel de-al treilea copil.

“Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a declarat Adela Popescu la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, conform click.ro.

citește și...