Suferința Mariei Constantin. ”De câte ori mă gândesc la el este foarte dureros”

31.07.2021, 14:46
Suferința Mariei Constantin. ”De câte ori mă gândesc la el este foarte dureros”
Suferința Mariei Constantin. ”De câte ori mă gândesc la el este foarte dureros”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani, a făcut mărturisiri dureroase la o emisiune de televiziune. Artista a vorbit despre dispariția tatălui său. Vedeta nu și-a revenit nici acum după pierederea suferită. ”De câte ori mă gândesc la el este foarte dureros”, a spus Maria Constantin.

Într-un interviu pe care l-a acordat la postul de televiziune Antena Stars, interpreta de muzică populară Maria Constantin a vorbit despre dispariția tatălui său, cu care vedeta a avut o relație extrem de apropiată.

Solista de folclor a mărtursit că ori de câte ori se gândește la părintele ei este un lucru extrem de dureros.

Suferința Mariei Constantin. ”Eu nu am reușit niciodată sa plâng și să mă descarc după pierderea tatălui meu”

Maria Constantin a mai afirmat că ori de câte ori se gândește la tatăl său primul lucru pe care ar vrea să îl facă este să îl sune.

“De câte ori ma gândesc la tatăl meu îmi vine sa-l sun. Eu nu am reușit niciodată sa plâng și sa ma descarc după pierderea tatălui meu. Eram mult mai apropiata de tata decât de mama. Eu nu am apucat sa ma exteriorizez și de câte ori ma gândesc la el este foarte dureros”, a mărturisit cântăreața de muzică populară.

Maria Constantin se iubește cu Robert Stoica

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.  Maria Constantin și Robert Stoica au făcut declarații despre relația lor la o emisiune TV. Maria Constantin a mărturisit că ea a fost cea care a luat inițiativa în relație.

”A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine… Eu am luat inițiativă… Eu cred că a fost și la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie. Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile… Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin. ”La un eveniment și de acolo a început totul. Am avut emoții, dar am avut noroc că a venit și din partea ei. Deocamdată nu este inelul de logodnă.. Mai avem timp…”, a completat Robert, iubitul Mariei Constantin.

citește și...