FOTO / Anca Țurcașiu, în costum de baie. ”N-am nimic de ascuns”

07.01.2021, 09:45
FOTO / Anca Țurcașiu, în costum  de baie. ”N-am nimic de ascuns”
FOTO / Anca Țurcașiu, în costum de baie. ”N-am nimic de ascuns”

Cântăreața Anca Țurcașiu a postat în mediul online fotografii din vacanță, în care apare în costum de baie.

În vârstă de 50 de ani, Anca Țurcașiu este într-o formă fizică de invidiat. Dovadă în acest sens stau și fotografiile în care aceasta se afișează în costum de baie, în vacanță. Artista are un trup cu forme de invidiat.

Pe contul său de socializare, Anca Țurcașiu a postat două fotografii din vacanță, la malul mării, povestit și despre un mic incident petrecut în timp ce poza. ”Cineva mi-a spus: “Vai,cum stați voi femeile la poze!”… da, așa este… dar vreau să vă arăt și cealaltă față. N-am nimic de ascuns. Râzând în hohote, după o căzătură, încercând o săritură în apă. Iată, se poate și așa. ???Am ajuns cu bine acasă. Reîncep viața!”, a spus vedeta.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook în data de 20 iulie 2020.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a transmis artista în mediul online.

citește și...