FOTO / Crina Abrudan, senzație pe plajele din Dubai. Vedeta, mai provocatoare ca niciodată în costum de baie

01.01.2021, 09:56
FOTO / Crina Abrudan, senzație pe plajele din Dubai. Vedeta, mai provocatoare ca niciodată în costum de baie
FOTO / Crina Abrudan, senzație pe plajele din Dubai. Vedeta, mai provocatoare ca niciodată în costum de baie

Crina Abrudan și-a etalat formele perfecte în costum de baie pe plajele din Dubai.

Pe Crina Abrudan, Revelionul 2021 a prins-o în Dubai. Vedet a profitat din plin de vacanță pentru a se relaxa la plajă.Pe contul său de socializare, Crina Abrudan a publicat mai multe fotografii în care apare în ipostaze pline de senzualitate la plajă.

Vedeta are cu ce se lăuda din punct de vcedere fizic, fiind posesoarea unui trup cu forme de invidiat. Fotografiile cu Crina Abrudan în costum de baie în Dubai au făcut senzație în rândul internauților, care i-au dat like după like.

Motivul pentru care Crina Abrudan s-a apucat să facă sport

Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu afișează o siluetă de invidiat. Crina Abrudan a avut dintotdeauna un look impecabil, însă doar de curând a decis să facă sport în mod regulat. După șapte săptămâni de antrenamente la sală, vedeta a explicat care a fost motivul pentru care a decis să înceapă să facă sport.

”Șapte săptămâni de sport. Am început sa fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.

Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg pentru ca mi-a plăcut atmosfera foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv și nu mă plictisesc și pentru că faci tot timpul altceva”, povestea Crina Abrudan anul trecut.

Iulia Albu, impresionată de look-ul Crinei Abrudan

În cadrul rubricii săptămânale pe care o are la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la Pro TV, Iulia Albu a avut numai cuvinte de laudă la adresafostei prezentatoare de televiziune Crina Abrudan.

Iulia Albu este de părere că Crina Abrudan arată perfect.

”Eu, sincer, o urăsc pe femeia asta. O urăsc pe Crina. pentru că arată așa. O urăsc. Deci arată perfect această femeie. Este ca și când ea este un fel de model care pozează pentru Vogue. Nu, sincer, te ador, nu te urăsc, dar mă rog, era așa pentru rating. Este superbă, îmi place și cum este îmbrăcată, îmi placși fotografiile. Văd că se poate renunța la acele fotografii făcute amatoricește, chiar dacă și acestea sunt făcute cu telefonul, arată mult mai bine. Crina, ești fabuloasă”, a spus Iulia Albu.

citește și...