Zi specială pentru Paula Seling. ”Ești îngerul meu bun”

20.07.2021, 15:21
Zi specială pentru Paula Seling. ”Ești îngerul meu bun”
Zi specială pentru Paula Seling. ”Ești îngerul meu bun”

Zi specială în viața binecunoscutei cântărețe Paula Seling. Artista o aniversează pe mama sa. Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Paula Seling a transmis un mesaj plin de emoție pe contul său de socializare. Paula Seling a dat publicității în mediul online și mai multe fotografii cu cea care i-a dat viață.

Cântăreața Paula Seling o aniversează astăci pe cea care i-a dat viață.

De ziua de naștere a mamei sale, vedeta i-a făcut acesteia urări publice pe contul său de pe o rețea de socializare.

Zi specială pentru Paula Seling. ”Ești mama perfectă, mama eroină”

 

Mesajul transmis de Paula Seling de ziua de naștere a mamei sale este unul mai mult decât emoționant.

”La mulți ani, mama mea bună, frumoasă, caldă, iubitoare, puternică, luminoasă, credincioasă, sensibilă, devotată. Încercările vieții nu ți-au șters bunatatea și seninul de pe chip și nici nu ți-au schimbat sufletul. Tu ești aceeași mamă care vine noaptea să ne învelească și să ne îmbrățișeze, aceeași mamă care găsește soluții pentru orice provocare pe care eu nu știu de unde să o apuc însă tu ai forța unui supraom, chiar de ți-a nins Cerul pe la tâmple și mersul îți e mai precaut. Te iubesc, mama mea. Ești mama perfecta, mama eroina. Esti îngerul meu bun. Sa fii sănătoasă și fericită sa ne bucuri multa vreme cu frumusețea inimii tale”, a scris Paula Seling în mediul online.

Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a. În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura din anul 2005. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Paula Seling a povestit cum a început relația ei cu Radu Bucura.

”Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit, a declarat Paula Seling.

 

 

citește și...