Ce planuri de viitor au Ioana și Ilie Năstase după ce s-au căsătorit. ‘ Acum poate facem și un copil’

13.06.2020, 19:20
Ce planuri de viitor au Ioana și Ilie Năstase după ce s-au căsătorit. ' Acum poate facem și un copil'
Ce planuri de viitor au Ioana și Ilie Năstase după ce s-au căsătorit. ' Acum poate facem și un copil'

Ioana și Ilie Năstase au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, în urmă cu o săptămână. Cei doi au preferat să facă nunta în secret, iar nași le-au fost Ciprian Marica și Ioana Marcu.

Deși în urmă cu câteva luni erau la un pas de divorț, cuplul se declară acum fericit și pregătit pentru un nou început. Bruneta a decis să renunțe la divorț și să îi mai dea o șansă fostului tenismen.

Ioana Năstase a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată și a confirmat pe rețelele de socializare că este fericită din nou lângă Ilie Năstase.

‘Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț’, a spus Ilie Năstase.

Ioana și Ilie Năstase sunt din nou fericiți

Cei doi au făcut și primele declarații la câteva zile după ceremonia religioasă. Petrecerea de nuntă a avut loc într-un cadru restrâns, la mare.

‘La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu. Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură.

Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile’, a spus bruneta.

Se gândesc la un copil

În plus, cei doi plănuiesc să își mărească familia. Ioana a recunoscut că Ilie Năstase își dorește foarte mult o fetiță.

‘Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat’, a declarat soția lui Ilie Năstase, într-un interviu pentru Antena Stars.

citește și...