Povestea de dragoste dintre Paula Seling și soțul ei. ”Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea”

21.06.2020, 11:39
Povestea de dragoste dintre Paula Seling și soțul ei. ”Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea”
Povestea de dragoste dintre Paula Seling și soțul ei. ”Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea”

Paula Seling este căsătorită de foarte mulți ani cu Radu Bucura, alături de care formează un cuplu foarte frumos. Artista a vorbit despre povstea lor de dragoste.

Cântăreața paula Seling și partenerul ei de viață, Radu Bucura, sunt un cuplu foarte discret. Cei doi încearcă să-și țină viața sentimentală departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, celebra artistă a făcut câteva dezvăluiri despre partejnerul ei de viață.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Paula Seling a povestit cum a început relația ei cu Radu Bucura.

”Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit, a declarat Paula Seling.

Ce spune despre dificultățile din mariaj

Paula Seling a explicat că și în cuplul lor există momente dificile și a mărturisit cum reușesc ea și soțu ei să le depășească.

”Nu ştiu dacă e greu, până acum a fost firesc şi am considerat că simţim greutăţile pe care orice om le parcurge în devenirea sa personală şi de cuplu. Momente dificile sunt în existenţa tuturor, sunt convinsă că nu este doar meritul nostru că suntem împreună după atâţia ani şi mă rog ca Dumnezeu să ne dea puterea să ne înţelegem mereu unul pe celălalt”, a mai afirmat cântăreața.

Paula Seling a dezvăluit și ce anume iubește cel mai mult la partenerul ei de viață.

”Că se descurcă în orice situaţie, că e îndemânatic, deştept, că glumeşte mult, face haz de necaz etc.”, a spus vedeta.

Paula Seling, despre cel mai teribil accident din viața ei

Întrebată dacă a trecut vreodată pe lângă moarte, artista a explicat:

”Am fost prinşi într-un carambol pe autostrada. A fost groaznic. Am crezut că vom păţi ceva grav. Am avut un înger păzitor care ne-a ţinut departe de orice pericol”.

citește și...