Zi importantă în viața Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Își aniversează mezina

17.03.2021, 13:20
Zi importantă în viața Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Își aniversează mezina
Zi importantă în viața Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Își aniversează mezina

Zi importantă în viața cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda. Cei doi o aniversează pe fiica lor cea mică.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. Gabriela Cristea și Tavi Clonda o aniversează pe fiica lor cea mică, Iris, care a împlinit doi ani. ”Imi aduc aminte perfect totul… cum te asteptam nerabdatoare sa te sarut prima data, sa-ti simt mirosul si caldura ta, pe care nu am cum sa le uit vreodata. Au trecut 2 ani de atunci iar tu ne-ai luminat fiecare moment. Doamneee, atat de norocoasa sunt eu pentru ca mi-ai oferit privilegiul sa-ti fiu mama si atat de mandra ca imi zambesti in fiecare zi. Iti doresc sa infloresti si sa-ti traiesti destinul cu bucuria pe care o oferi. Victoria, mami si tati te iubesc! La multi ani, floare de Iris!”, este mesajul transmis de Gabriela Cristea cu ocazia aniversării mezinei sale.

la rândul lui, Tavi Clonda a scris și el un mesaj, în mediul online, de ziua de naștere a fetiței sale mai mici:  ”Iubita mea cea mica, Iris,implineste azi 2 anisori!!!! Cei 2 ani au fost o calatorie extraordinara si abia incepe!… Nu am cuvinte sa exprim ce simt, probabil le voi asterne in urmatorul meu cantec pentru si despre copii! Iris, tati te iubeste infinit!”.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea a povestit, într-un interviu pentru Antena Stars, cum a început povestea de dragoste dintre ea și partenerul său de viață, Tavi Clonda.

Vedeta de televiziune a mărturisit că s-a dus la Tavi Clonda să-i facă un compliment pentru felul în care arăta, însă ceea ce i-a spus acesta a lăsat-o mască.

”Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis: „Am poftit la rochia ta”. Iar eu m-am șocat și am zis: „Cum îndrăznește să spună așa ceva”, dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, și-a amintit Gabriela Cristea.

citește și...