Zanni, declarații neașteptate despre Ana Porgras. ”Mi-am dorit foarte mult să mă iubească”

09.08.2021, 10:22
Zanni, declarații neașteptate despre Ana Porgras. ”Mi-am dorit foarte mult să mă iubească”
Zanni, declarații neașteptate despre Ana Porgras. ”Mi-am dorit foarte mult să mă iubească”

Zanni, cel care a ieșit învingător la concursul ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D, a făcut noi declarații despre fosta gimnastă Ana Porgras, și ea concurentă la show-ul respectiv, cu care a avut o relație foarte apropiată. ”Mi-am dorit foarte mult să mă iubească”, a declarat Zanni despre Ana Porgras.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Pe durata concursului, Zanni a avut o relație foarte apropiată cu fosta gimnastă de performanță Ana Porgras.

În cadrul unui interviu, Zann a făcut noi declarații despre Anna Porgras, afirmând că și-a dorit ca aceasta să îl iubească.

Zanni, declarații neașteptate despre Ana Porgras. ”Ce și-a dorit ea de fapt a fost să fie și ea vedetă”

„Dacă mi-am dorit să mă iubească Ana Porgras? Mi-am dorit, mi-am dorit foarte mult să mă iubească Ana Porgras, că mie mi-a plăcut de ea ca om, ca femeie, calmitatea ei, blândețea ei, cum mă încuraja. E foarte frumoasa, eu chiar am crezut că ea mă iubește pe mine”, a spus Zanni, în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, potrivit wowbiz.ro.

”La un moment dat am vrut să îi spun eu ei că nu vreau să o fac să sufere și că eu nu îmi doresc cu ea o relație. Într-adevăr, dacă ea își asuma ce s-a întâmplat și ce a fost de fapt o judeca lumea. Ce și-a dorit ea de fapt a fost să fie și ea vedetă. A vrut și ea să fie cunoscută, să facă și ea poze, să fie și ea o altă pițipoancă, o alta care stă cu telefonul și face așa la cameră, că multe asta își doresc”, a completat acesta.

citește și...